Fasticon Kompetens

Controller till långt uppdrag

Är du en driven controller och söker ett nytt spännande uppdrag i norrort? Då kan vi ha tjänsten för dig! 

 

 

Arbetsbeskrivning

Detta är ett uppdrag via Jureks konsultverksamhet till vår kund i norr om Stockholm. Tjänsten innefattar att arbeta som controller. Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer att vara uppföljning, analys och rapportering. Du kommer även att stötta upp i olika ekonomiska frågor i projekt samt arbeta med budget och prognoser.

 

Uppdraget startar omgående och kommer att pågå i ca 1,5 år.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet av controlling. Du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel, och har du ett intresse för digitalisering ser vi det som meriterande.

 

Som person är du organiserad, noggrann, nyfiken, driven och engagerad. Du har ett analytiskt intresse, är jordnära och prestigelös. Du är dedikerad, öppen och är beredd att hjälpa till där det behövs.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag hos ett bra bolag med härlig stämning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström på malin.sjostrom@jurek.se

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Sundbyberg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Controller till långt uppdrag