Fasticon Kompetens

Byggprojektledare till stora projekt - Stockholms Stad

Fastighetskontoret förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. Uppdraget är i första hand att förvalta och utveckla lokaler för stadens egna behov – exempelvis kontorslokaler, offentliga lokaler och lokaler för idrott och kultur. I fastighetsbeståndet finns allt från brandstationer, bergrum, saluhallar och salutorg till slott och herrgårdar, villor och små torp på landet. Fastighetskontoret förvaltar även stadens natur- och friluftsområden utanför kommungränsen. Fastighetskontoret har cirka 150 medarbetare.

Arbetsplatsbeskrivning
Projekt- och upphandlingsavdelningens huvuduppgifter är att genomföra kontorets byggprojekt, det vill säga underhålls- och investeringsprojekt. Avdelningen ansvarar för kontorets projektstyrning och upphandlingskompetens och stödjer kontoret i upphandlingsfrågor. Våra mål på lång sikt är att vara en professionell beställare som attraherar kompetenta medarbetare och samarbetspartners.

Förstärkning med byggprojektledare för större projekt
Nu har vi glädjen att få utöka vår organisation med en erfaren byggprojektledare med kompetens inom projektering och produktion, är du rätt person för uppdraget? Som projektledare på projektavdelningen arbetar du brett och är ansvarig från planering, projektering och hela genomförandeskedet fram till överlämnande till förvaltning. Du kommer att följa projektens alla delar och tillse att projektet byggs till rätt kvalitet och med rätt programkrav: du leder byggprogram- och projekteringsfasen, upphandlar konsulter och entreprenörer, leder och styr byggprocessen, upprättar projektbudget, ansvarar för arbetsmiljö och kvalitet samt utvecklar en gemensam projektkultur i dina projekt.

Kvalifikationer
Du har gedigen erfarenhet av projektledning och behärskar såväl projektering som produktionsskede. Du är van att planera och styra projekt med hänsyn till ekonomi, tid och resurser. Du har goda kunskaper inom arbetsmiljö, upphandling, entreprenadjuridik och övriga branschbestämmelser. Du är antingen högskoleutbildad inom bygg eller har skaffat dig motsvarande kunskap genom längre erfarenhet i arbetslivet.

Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra människor i team för att nå framgång. Du ser helheter och har ett brett perspektiv på frågor. Ditt arbete genomsyras av ett ekonomiskt perspektiv och affärsmässighet, liksom god planering och struktur. För att vara projektledare på fastighetskontoret behöver du utöva ett ledarskap som motiverar och skapar engagemang och delaktighet. 

Du talar och skriver svenska flytande. Du har körkort för manuellt växlad bil. 

Hos oss får du

  • vara med och utveckla Stockholm
  • arbeta med spännande och unika fastigheter
  • goda möjligheter att utvecklas inom ramen för ditt uppdrag och inom Stockholms stad
  • stor frihet att planera ditt arbete
  • en chef som engagerar, stöttar och utmanar
  • hjälpsamma och kompetenta kollegor som bidrar till en god stämning på kontoret
  • en centralt belägen arbetsplats
  • förmåner som exempelvis Rikskortet, friskvård och semesterväxling
  • en arbetsgivare som jobbar med sina utmaningar

Facklig företrädare               
Mark Shafti, Saco 08-50826925 
Reza Etemad, Vision 08-50826983 
Karin Wrannvik, Ledarna 076-1290750

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på 
Camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 203

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare till stora projekt - Stockholms Stad