Fasticon

Byggprojektledare – ombyggnationer och underhåll

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: ”Tillsammans gör vi livet enklare”, vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 180 bostadsrättsföreningar och har 18 200 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande.


Vill du vara med och fortsätta utveckla befintliga bostäder i regionen? Nu söker HSB Östergötland en erfaren byggprojektledare som vill vara med och skapa bästa möjliga bostadsmiljöer för medlemmarna!

 

HSB Östergötland är inne i ett expansivt skede där allt fler kunder vill köpa deras tjänster. Organisationen erbjuder aktiv rådgivning till sina kunder för att på bästa sätt hantera det planerade underhållet, vilket får en stor inverkan på kundernas ekonomi och fastigheternas tekniska utveckling.

 

Du kommer att bli en del av avdelningen Teknikkonsult som i dagsläget är ett team på 10 medarbetare. Teknikkonsult erbjuder olika typer av tekniska tjänster inom underhållsplanering, stora och små renoveringar, ombyggnation, nyproduktion, energi, installation och energieffektiviseringar.

 

De främsta kunderna är bostadsrättsföreningar och till dem erbjuder HSB tekniska tjänster. Allt ifrån rådgivning, upphandling och genomförande till slutrapportering av färdigställt projekt. 

 

 

Arbetsuppgifter

Som byggprojektledare har du fokus på utveckling av befintliga fastigheter vad gäller alltifrån ombyggnationer till underhåll. Du hjälper HSB:s kunder med att utreda och bedöma fastigheters behov utifrån teknik och ekonomi. Du projekterar och kalkylerar även projektförslag på både stora och små underhållsåtgärder åt kund. Vidare arbetar du självständigt med att upphandla, utvärdera och genomföra underhåll- och ombyggnadsprojekt. Rollen innefattar också att genomföra motsvarande underhållsprojekt till HSB:s egna hyresfastigheter.

 

Du utgår från HSB:s kontor i Linköping. Då de har verksamhet på flera orter och kundbesök hos bostadsrättsföreningar är del av arbetsvardagen, kräver tjänsten att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 

 

Kvalifikationer

HSB söker dig som har ett stort fastighetskunnande och som inger ett stort förtroende med din kompetens hos kund. Du har en akademisk utbildning inom bygg- och fastighet eller liknande. Du har även erfarenhet från fastighetsbranschen, exempelvis genom ombyggnationer, renoveringar, skadehantering eller underhållsprojekt. Din projekterfarenhet resulterar i att du har god vana av att självständigt leda och hantera projekt, samt att upphandla entreprenader.

 

Vi ser gärna att du har en förståelse för och erfarenhet av försäljning av konsulttjänster.

 

Som person är du kvalitetsmedveten, effektiv, uthållig och nytänkande. Du besitter förmågan att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt och du trivs med att arbeta nära kund både i team och självständigt. Ditt konsultativa arbetssätt präglas av affärsmässighet med verksamhetens övergripande mål som utgångspunkt. 

 

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan senast den 16/12. 

 

 

Vad HSB Östergötland erbjuder dig

HSB Östergötland erbjuder dig en tillsvidare anställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det sker när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär.

 

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

 

 

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta bygg- och projektchef Karl-Johan Styrenius, karl-Johan.Styrenius@hsb.se alt. 010-442 40 09.

 

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-chef Lina Landström, lina.landstrom@hsb.se alt. 010-442 40 07. 

 

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

HSB Östergötland ekonomisk förening

Stationsgatan 12

582 42 LINKÖPING

Hemsida

hsb.se/ostergotland

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

https://twitter.com/hsbisverige

Titel

Byggprojektledare – ombyggnationer och underhåll

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Byggprojektledare – ombyggnationer och underhåll