Fasticon Kompetens

Byggprojektledare med driv och goda ledaregenskaper till Jernhusen

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 160 fastigheter till ett värde av 16,2 miljarder kronor.

 

Läs mer på www.jernhusen.se

 

Vill du arbeta med några av Stockholms mest välkända byggnader och göra skillnad för människor och miljö?

 

Ökat resande ställer nya krav på stationerna och därmed nya utmaningar. Vi moderniserar stationerna för att ta emot fler resenärer och därför förstärker vi nu vår projektledargrupp.

 

Som projektledare har du ansvaret för att driva ny och ombyggnadsprojekt med tyngdpunkt på Stockholms Centralstation men du kommer även att arbeta med stationer, depåer och övriga järnvägsfastigheter som ägs av Jernhusen i Mälardalen.

 

Som projektledare jobbar du tillsammans med våra tekniska och ekonomiska förvaltare och du har även tillgång till flera duktiga projektledare med olika inriktningar och specialiteter.

 

 

Vi erbjuder dig
Jernhusen äger intressanta fastigheter och här får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde. Här får du möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och utvecklande miljö med stor kompetens. Hos oss får du även bidra till en mer hållbar stad och framtid.

 

Denna tjänst utgår från Jernhusens huvudkontor vilket är beläget i moderna lokaler med öppet kontorslandskap på Västra Järnvägsgatan invid Stockholms Centralstation.

 

 

Dina arbetsuppgifter

 • Ansvar för ombyggnadsprojekt
 • Ansvar för planering, projektering och genomförande
 • Projektöverlämning till förvaltningen
 • Konsult och entreprenadupphandlingar
 • Ansvar över kostnadsbudget
 • Ansvar för ekonomin i projekten
 • Ansvara för att lagar och myndighetskrav uppfylls

 

 

Din profil
För att lyckas i din roll behöver du vara initiativrik, resultatorienterad och ha ett projektorienterat arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt och andras arbete.

 

Du vill arbeta självständigt och trivs med en omväxlande roll på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och får energi av att leda, styra och kontrollera projekt med många intressenter. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med och arbetsleda entreprenörer och konsulter.

 

Andra egenskaper vi värderar högt är din förmåga att arbeta strukturerat och vara flexibel. Du når uppsatta mål med gott resultat.

Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.

 

 

Krav

 • 3-5 års arbetslivserfarenhet av byggprojektledning
 • Erfarenhet av projekteringsledning
 • Erfarenhet av entreprenadupphandlingar
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper inom området kostnadsstyrning av byggprojekt
 • Erfarenhet av att arbeta med och förstå ekonomiska resonemang i byggprojekt
 • God datorvana

 

 

Meriterande

 • Erfarenhet av projekt i kulturbyggnader
 • Erfarenhet av fastigheter inom tillverkningsindustri
 • Arbete med fastighetsförädling
 • Kalkylarbete
 • Högskola alt. universitetsexamen

 

 

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som Projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering jobbar vi med Fasticon Kompetens AB.

 

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se Ansök snarast- alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fasticons rekryteringskonsult Peter Karlsson, peter.karlsson@fasticon.se eller på 0734-076625.

 

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se


Annonsör:

Fasticon Kompetens AB

 

Ref.nr: 3996349673

Tjänstens omfattning: 100%

Tillsvidareanställning

Startdatum: 2018-12-14

Slutdatum: 2019-01-27

Antal jobb: 1

 

Kontaktinfo:

Peter Karlsson

Rekryteringskonsult

(+46) 0734-076625

peter.karlsson@fasticon.se  

 

Annica Österlind

Kandidatansvarig

(+46) 070-989 50 18

 

 

Sökkriterier:

Ort

Sverige

Bransch

Fastigheter

Yrkesområde

Projektledare Bygg

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare med driv och goda ledaregenskaper till Jernhusen