Fasticon Kompetens

Byggprojektledare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Byggprojektledare sökes till spännande uppdrag!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu ytterligare byggprojektledare som kan påbörja uppdrag omgående. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå i cirka 3- 6 månader. God chans till förlängning finns. Här får du möjlighet att anpassa din arbetsplats utifrån din livssituation och kan arbeta både på kontor och distans.

 

Dina ansvarsområden innefattar, men är inte begränsade till, bland annat:

• Upphandling enligt LOU

• Utreda, budgetera och sätta tidplan

• Arbeta med prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering projekten

• Produktionssamordning, hålla i avstämningar med entreprenörer på byggarbetsplatserna.

• Tidsplanering och kalkylering samt uppföljning av deadlines och ekonomi.

• Ansvara för att projekten genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler

 

 

Om kunden

Vår kund är ett kommunalt bolag söder om Stockholm, som vi har ett nära samarbete med. Deras pågående projekt innefattar ny-, om- och tillbyggnationer av kommunala verksamheter i varierande storlek. Flera spännande projekt är planerade framöver där du kan få möjlighet att bidra med din kompetens.

 

Vår kund uppskattar nyfikna medarbetare och uppmuntrar den personliga utvecklingen. Här får du låta din kreativa sida flöda, samtidigt som du uppmuntras att ta egna initiativ och komma med förbättringsförslag.

 

 

Din bakgrund

I uppdraget kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Du är en lyhörd och ödmjuk lagspelare som är bra på att kommunicera med såväl interna som externa aktörer och myndigheter. Du är strukturerad, driven och har en god ekonomisk medvetenhet.

 

För att trivas i rollen som byggprojektledare ser vi att du är självgående och har god vana av att driva byggprojekt från förstudie till slutbesiktning. Vi ser även att du har erfarenhet av att jobba inom offentlig verksamhet där LOU har varit en central del i ditt arbete.

 

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av byggprojektledning från kommun eller från kommunalt bolag

• Dokumenterad erfarenhet av byggprojektledning

• God byggteknisk kompetens

• Goda kunskaper inom LOU och entreprenadjuridik

• B-körkort

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

Titel

Byggprojektledare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare för konsultuppdrag