Fasticon

Byggprojektledare

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Lidl öppnade sina första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.


Lidl söker en byggprojektledare till FTK Stockholm

 

Lidl växer snabbare än någon annan kedja i branschen. Det sker en ständig expansion med nya platser, samarbeten och idéer och de har många spännande projekt inom sitt fastighetsbestånd. Därför söker Lidl nu en byggprojektledare till deras huvudkontor i Barkarby. Häng med på Lidls utmanarresa!

 

 

Om tjänsten

Som byggprojektledare kommer du att ansvara för projektering, upphandling och avtalsskrivning av entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av Lidls byggprojekt. Du kommer att följa byggprojektens alla delar och se till att projektet byggs med rätt kvalitet och kostnadsfokus. Detta gör du i syfte att ständigt förbättra Lidls butiker i produktions- och förvaltningsskede.

 

Hos Lidl får du möjlighet att ta ansvar, goda karriärmöjligheter och kommer även att arbeta tillsammans i ett härligt team. Du får även en viktig och ansvarsfull roll i en organisation där du genom din kompetens bidrar till Lidls fortsatta framgång.

 

 

Kvalifikationer

• Högskoleutbildning inom bygg eller likvärdig utbildning.

• Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet från byggbranschen.

• Tidigare erfarenhet från projekterings- och/eller entreprenadföretag ser vi som starkt meriterande.

 

 

Vem är du?

Som person se vi att du är strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Då Lidl verkar i en snabb och dynamisk bransch trivs du med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter igång samtidigt. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare.

 

B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten och det förekommer en del resor.

 

 

Vad Lidl erbjuder dig

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av värdeorden: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa snabbt inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Tjänsten är på heltid.

 

Lidl sitter på ett toppmodernt huvudkontor, där du kommer ha tillgång till gym och härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i Lidls butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

 

 

Om Lidl

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

 

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med oss och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Rekryteringsprocessen består av tester, telefonintervju, personlig intervju och referenstagning.

  

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se eller 072 – 451 67 84.

 

Gällande fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se 

 

 

 

Branschkategori

Hantverk / Bygg / Anläggning / Mekanik

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Lidl Sverige KB

Barkarbyvägen 5

177 45 Järfälla

Hemsida

www.lidl.se

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

https://twitter.com/lidlsve

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Byggprojektledare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Byggprojektledare