Fasticon Kompetens

Byggprojektledare

Logicenters är en ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland och över 1,6 miljon kvadratmeter logistikutrymme. Logicenters utvecklar, bygger om och äger moderna logistikanläggningar på de viktigaste platserna i regionen. Logicenters är specialiserade på modern logistik och alla fastigheter uppfyller de höga krav på kvalitet, effektivitet och flexibilitet som krävs av logistikverksamhet i världsklass. Logicenters bildades av NREP 2015. Mer information: www.logicenters.com


Logicenters söker en byggprojektledare till moderna logistikprojekt


Vi erbjuder
Vill du bli en del av Nordens ledande utvecklare och ägare av moderna logistikfastigheter? Nu har du chansen att ta dig an en nyckelroll för Logicenters fortsatta framgång. Rollen som projektledare hos Logicenters är den kanske mest utvecklande projektledarrollen du kan hitta just nu. Du ansvarar för dina projekt från ax till limpa, får ta del av ett väl utarbetat samarbete med entreprenörer och kommer att bli expert på logistikfastigheter. Du kommer att ingå i Logicenters utvecklingsteam tillsammans med flera projektledare och en arkitekt som alla arbetar självständigt men där man stöttar varandra. Du utgår från Borås eller Göteborg och det erbjuds en stor flexibilitet i hur du väljer att lägga upp ditt arbete. Vill du tillhöra ett fartfyllt företag med stora utvecklingsmöjligheter och med många spännande projekt på ingång, sök den här tjänsten!


Om tjänsten
Som projektledare hos Logicenters kommer du självständigt att ansvara för dina projekt. Du är ansvarig från idéstadie, där du är det tekniska stödet till sälj och marknad, till att handla upp entreprenörer och samordna hela produktionen. Logicenters driver projekt i olika delar av Sverige samt i Norge, Danmark och Finland vilket kan innebära flera resdagar i veckan.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kontakt med potentiella och blivande kunder/hyresgäster
  • Myndighetskontakter
  • Projekteringsledning
  • Upprättande av förfrågningsunderlag för alla discipliner samt inköp av entreprenörer.
  • Produktionssamordning, hålla i avstämningar med entreprenörer på byggarbetsplatserna.
  • Tidsplanering och kalkylering samt uppföljning av deadlines och ekonomi.
  • Säkerställa att lagar och regler efterföljs.

 

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att bryta ny mark. Logicenters är i en expansionsfas och du tilltalas av möjligheten att vara med på deras framgångsresa. Du är målmedveten och har ett strukturerat arbetssätt. Rollen som projektledare hos Logicenters är en bred roll och därför söker vi någon som känner sig trygg i projektledarrollen, med både en stor byggteknisk kunskap samt ett ekonomiskt tänk. Vi ser därför att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:

  • Relevant byggteknisk utbildning
  • Erfarenhet av byggprojektledning och har med fördel en bakgrund som arbetsledare och platschef
  • Erfarenhet av nyproduktion

Utöver kraven ovan är det starkt meriterande om du tidigare har arbetat med logistikanläggningar samt har kunskaper inom kalkyl.


Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Logicenters med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på 
moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 
Läs mer på 
www.fasticon.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

Alternativ branschkategori

Ingenjörsyrken

Alternativ bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Logicenters

Kindsgatan 5

50450 Borås

Hemsida

logicenters.com/

Titel

Byggprojektledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare