Fasticon Kompetens

Byggprojektledare

Junehem AB är ett av Jönköpings Rådhus AB:s helägda dotterbolag och bildades genom sammanslagningen av fem kommunala bostadsbolag 2019. Junehem är nu ett av två allmännyttiga bostadsbolag i Jönköpings kommun. Bolaget ska bygga och förvalta hållbara bostadsområden mellan stad och landsbygd. Vi är 35 medarbetare som genom kvalitet och gott kundbemötande vill skapa trygga och hållbara boendemiljöer som bidrar till tillväxt i hela kommunen. För oss är den lokala förankringen viktig- idag förvaltar vi drygt 2300 lägenheter och ca 200 lokaler i Tabergsdalen, Bankeryd, Bottnaryd, Gränna och Visingsö och omsätter ca 170 miljoner kronor.


Vill du bli del av ett växande och uppskattat bolag på Jönköpings bostadsmarknad?

Junehem AB erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett nybildat och växande bolag med goda möjligheter att själv driva och påverka innehållet i ditt arbete. Tjänsten ger dig många kontaktytor både inom och utanför bolaget. Tillsammans skapar vi gemenskap.

Om rollen som Byggprojektledare
Vi expanderar och utökar med ytterligare en byggprojektledare. I denna roll får du vara med och utveckla och ansvara för större underhållsprojekt av bolagets fastigheter. Rollen innebär också byggprojektledning för nybyggnationer inom hela vårt verksamhetsområde, ditt huvudsakliga fokus ligger på underhållssidan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med projektledning i utrednings-, planerings – och genomförandeskede samt medverka i upphandling av entreprenadprojekt enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). I din roll ingår samverkan med både interna och externa aktörer såsom brukare, förvaltningar, myndigheter, entreprenörer med flera. Du ansvarar också för säkerställande av att kvalitet och ekonomi efterföljs i projekten.

Din bakgrund
Din utbildningsbakgrund kan variera men vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning fastighetsteknik /bygg eller likvärdigt. Annan relevant utbildning kan vara gymnasieingenjör eller motsvarande med kompletterande yrkeserfarenhet inom bygg- eller konsultbranschen. Kunskap inom CAD, kalkylering, upphandling och Office-paketet är meriterande.
Resor förekommer i tjänsten, varför körkort B krävs.

Personliga egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom din vilja som driver dig framåt, din noggrannhet och lojalitet samt ditt intresse för rollen. För att trivas och lyckas i rollen som byggprojektledare hos oss på Junehem är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa och behålla kontakter. Eftersom arbetet som projektledare kräver nära relation med våra hyresgäster är det viktigt att du är lyhörd och har förmåga att se och möta behov på ett respektfullt sätt. Vidare är du strukturerad och kreativ i ditt sätt att arbeta och kan på ett självgående och ansvarsfullt sätt driva processer. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. denna rekryteringsprocess samarbetar Junehem med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på 
www.fasticonjobb.se
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande, dock senast den 26 januari.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lise-Lei Hugosson, 0723–535 100, 
lise-lei.hugosson@fasticon.se


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Junehem AB

Centrumgången 3

562 32 Norrahammar

Tidsfrist

2020-01-26

Titel

Byggprojektledare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 januari . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare