Fasticon Kompetens

Byggprojektledare

AB Ekerö Bostäder är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsbolag som verkar inom natursköna Ekerö Kommun endast 20 km från Stockholms city. Vi står nu inför en spännande fas som innebär nybyggnationer runt om Ekerö samt ROT-renovering för ett av våra större områden. Samtidigt ska vi fortsätta utveckla företaget och vårt bestånd affärsmässigt med hyresgästen i fokus. Vår vision för år 2020 är att ha Sveriges nöjdaste hyresgäster. Vi hoppas att du vill vara med på den resan.


Vill du bidra med din kompetens inom projektledning? Vara med och bidra till Ekerö Bostäders utveckling och expansion? Vill du vara en del av ett prestigelöst gäng med god kamratanda? Vill du vara den som åker mot köerna och arbeta i naturskön miljö?

Då är det dig vi söker!

 

 

Tjänsten

Vi på Ekerö Bostäder bygger bostäder från idé till färdigställande och nu söker vi dig som är en erfaren projektledare för utveckling av vår om- och nybyggnadsproduktion. Här kommer du att få vara delaktig av fastighetsförvärv, detaljplaneärenden. Du kommer att få vara med vid nybyggnation samt upprustning av vårt befintliga bestånd.

 

Arbetsuppgifterna varierar från det lilla till det stora och beslutsvägarna är korta. Du rapporterar till VD och kommer vara en nyckelspelare i ett fastighetsbolag där du syns och är viktig.

 

 

Arbetsuppgifter

 • Du är delaktig vid fastighetsförvärv, detaljplaneärenden och andra myndighetsbeslut.
 • Du är med vid upphandling av konsulter och entreprenörer enligt LOU.
 • Du ansvarar för framtagande av förfrågningsunderlag.
 • Du är delaktig vid nybyggnation såväl som upprustning av befintliga bostadsbestånd.
 • Du leder bygg- och projekteringsmöten och håller ordning och struktur och ser till att saker blir gjorda.
 • Du ansvarar för att projekten följs upp och att de följer uppställda mål gällande ekonomi, tid och kvalitet
 • Du samverkar med interna och externa aktörer och myndigheter. 

 

 

Vem du är

Då vi är ett litet bolag kommer vi att lägga stor vikt på personliga egenskaper. För att trivas i rollen och hos oss är du prestigelös och samarbetsorienterad. Du besitter ett lugn och känner dig trygg med din kompetens och kunnande. Du är strukturerad och har en god ekonomisk medvetenhet. Du har lätt för att knyta kontakter och bra på att kommunicera med andra. Du har känslan för att hitta win-win-lösningar med olika aktörer och med fokus på det gemensamma målet. Du är också den som är snabb på att hitta lösningar på bästa sätt. 

 

 

Kvalifikationer

 • Du har minst 3 års erfarenhet av projektledning och byggledning
 • Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Du har ekonomisk medvetenhet
 • Du har mycket goda kunskaper av LOU och upphandling av entreprenader
 • Du har goda kunskaper om byggherrens ansvar.
 • Du har erfarenhet av framtagande av förfrågningsunderlag
 • Du äe högskoleingenjör - gärna med inriktning inom samhällsbyggnadsområdet eller annan likvärdig utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

 

Om oss

Vi är det lilla bolaget som kännetecknas av högt i tak och tillåtande kultur. Vi har ett tätt samarbete och vi diskuterar och kommer fram till lösningar gemensamt. Vi präglas av prestigelöshet och lyhördhet och vi är nära våra boende. Vi sitter i trivsamma lokaler nära vatten och grönska. 

 

 

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Ekerö Bostäder med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-07-14

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Engström, camilla.engstrom@fasticon.se eller 072-389 99 71Branschkategori

Fastighet

Bransch

Analys

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Ekerö Bostäder, AB

Ekuddsvägen 42

178 34 EKERÖ

Hemsida

www.ekeröbostäder.se

Titel

Byggprojektledare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Ekerö . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Byggprojektledare