Fasticon

Bygglovsassistent för konsultuppdrag med möjlighet till anställning!

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


 

Bygglovsassistent till kund i södra Stockholm - konsultuppdrag med möjlighet till anställning!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en bygglovsassistent som omgående kan gå in i ett heltidsuppdrag på sex månader. Möjlighet till distansarbete finns vissa dagar i veckan. För rätt person finns det även möjlighet till anställning efter konsultuppdragets slut.

 

Om kunden

Vår kund är en av landets större kommuner som nu behöver stärka upp samhällsbyggnadsförvaltningen. Här möts du av en tillåtande och kreativ organisationskultur. Som medarbetare har du stor frihet hur du lägger upp ditt arbete med eget stort ansvar över de olika ärendena. 

 

Som bygglovsassistent kommer du att arbeta som ett administrativt stöd på stabsenheten med tyngdpunkt mot bygglovsenheten. Du kommer att arbeta i ett team bestående av en stadsbyggnadskoordinator, en bygglovsassistent och registrator. I nära samarbete med bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer kommer du arbeta med administrativa uppgifter under handläggningen av bland annat bygglov, strandskyddsdispenser och anmälansärenden.

 

I den här rollen kommer du att:

• Kvalitetssäkra och kontrollera digitala leveranser.

• Administrera digitala bokningar.

• Stödja upp vid registrering, expediering och arkivering.

• Sköta olika rapporteringar, t.ex. till SCB.

• Ha kontakt med medborgare angående pågående ärenden och ge enklare rådgivning med en hög servicegrad och professionellt bemötande.

• Stöd till stabsenheten gällande posthantering och diarieföring.

• Tillsammans med kollegor arbeta med att förbättra och utveckla vårt digitala arbetssätt.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med digital administration och som förstår vikten av noggrannhet, struktur och kvalitet i allt du gör. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar på ett flexibelt sätt.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Tidigare arbetat med administrativa- och koordinerande uppgifter.

• Arbetat i och har en god förståelse för bygglovsprocessen.

• Goda digitala kunskaper och god datorvana är ett krav.

• Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

 

Det är meriterande om du har kunskaper inom PBL och har arbetat med någon typ av ärendehanteringssystem så som ByggR eller Public360.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Bygglovsassistent

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Bygglovsassistent för konsultuppdrag med möjlighet till anställning!