Fasticon

Bovärd

Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2 378 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd.


Kommunikativ bovärd sökes till Haninge Bostäder 

Söker du nästa utmaning i fastighetsbranschen och tilltalas av ett omväxlande arbete med stort eget ansvar? Är du en kommunikativ person med stark servicekänsla? Då kan rollen som bovärd hos Haninge Bostäder vara rätt för dig! 

 

Om tjänsten 

I rollen som bovärd är du en nyckelperson som samordnar och ansvarar för den dagliga driften och de frågor som berör tilldelade fastigheters förvaltning. Det är du som svarar för hyresgästrelaterade frågor avseende bostäder och lokaler. Du arbetar även dagligen med att hantera, prioritera och fördela ärenden för att driva förvaltningen av fastigheterna framåt tillsammans med reparatörer, områdesvärdar och övriga bovärdar.

 

Det här är en bred och omväxlande roll där du varvar mellan administrativa delar och arbetet ute i fastigheterna där du möter hyresgäster och är behjälplig vad gäller drift och skötsel. Du är också budgetansvarig för ditt tilldelade fastighetsbestånd. 

 

Som bovärd har du direktkontakt med hyresgäster och arbetar för att skapa positiva relationer till kunder, entreprenörer och andra aktörer i området. Du representerar Haninge Bostäder och arbetar tillsammans med övriga arbetsgrupper i företaget för att skapa goda kundrelationer, trivsel och trygghet för alla hyresgäster.  

 

Genom de stora kontaktytorna internt och externt kommer du att få en stor insikt i verksamheten. I din roll som bovärd är du ansiktet utåt för Haninge Bostäders hyresgäster. Det innebär att ditt arbete genomsyras av att alltid ha kunden i fokus samt ha en affärsmässig approach för att skapa värde för företaget. Du förväntas även arbeta för att alla hyresgäster ska känna trygghet och trivsel med Haninge Bostäder som hyresvärd. 

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

• Avflyttningsbesiktningar. 

• Omflyttningar. 

• Budgetarbete. 

• Entreprenörsbeställningar. 

• Viss Projektledning. 

• Felanmälningar. 

• Hantera mindre reparationer.  

• Nyckelinsamlingar och skriva nyckelkvittenser. 

 

Din profil 

• Gymnasial utbildning eller liknande, gärna med inriktning mot fastighet, bygg och/eller teknik. 

• Erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete. 

• Erfarenhet av administration och god datorvana. 

• B-körkort. 

 

Har du kunskaper inom fastighetsförvaltning, fastighetsägaransvar, hyreslagen och ekonomisk uppföljning är det meriterande. Utbildning och/eller erfarenhet av olika typer av lägenhetsbesiktningar är också en fördel.  

 

Vem är du? 

I din roll som bovärd arbetar du självständigt med ansvar för att prioritera, hantera och fördela ärenden, samtidigt som du driver arbetet framåt. Vi ser därmed att du är strukturerad och noggrann med en lösningsorienterad inställning. Du arbetar även nära dina övriga kollegor i gruppen och med andra avdelningar, det är därför viktigt att du bidrar till ett gott samarbete inom bolaget. 

 

Då arbetet innefattar många kontaktytor är det också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta med människor. Vi ser även gärna att du har ett serviceinriktat och professionellt kundbemötande och att du har lätt för att skapa långsiktiga relationer. 

 

Rollen innebär en bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden, det är därför betydelsefullt att du trivs i en sådan roll och har en prestigelös inställning till den variation av arbetsuppgifter du kommer att utföra. Då rollen även innefattar budgetarbete är det viktigt att du har en god kostnadsmedvetenhet. Slutligen ser vi att du känner dig trygg i att fatta beslut och har en rak och ärlig kommunikation. 

 

Vad Haninge Bostäder erbjuder dig 

Som anställd hos Haninge Bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats. Här arbetar du i en platt organisation som präglas av en familjär stämning med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos Haninge Bostäder ställer alla upp för varandra och det finns en stark samhörighet. Hoppas du vill bli en del av den! 

 

Välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar Haninge Bostäder med Fasticon. Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen, Fasticon tar tyvärr inte emot ansökningar vi e-post. Sista ansökningsdag är den 5 april men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Haninge Bostäder AB

Rudsjöterrassen 5, plan 9

136 22 HANINGE

Hemsida

www.haningebostader.se

LinkedIn

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Bovärd

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 7 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Bovärd