Fasticon Kompetens

Bjuvsbostäder söker Teknisk förvaltare!

AB Bjuvsbostäder är det kommunala bostadsföretaget i Bjuv. Vi har 1102 lägenheter i de tre kommundelarna Bjuv, Billesholm och Ekeby. Hos oss finns både lägenheter i flerfamiljshus och i radhus. Sedan 2014 har vi även 40 stycken nybyggda + 55 lägenheter i Bjuv med god tillgänglighet. Vi förvaltar även verksamhets- och affärslokaler om ca 11 800 kvm. Bjuvs kommun har med sitt ägardirektiv pekat ut vilken roll Bjuvsbostäder ska spela för att öka livskvalitet i Bjuvs kommun. Genom affärsmässiga principer och ett hållbart agerande både ekonomiskt och miljömässigt ska vi arbeta för ett varierat utbud av boende med hyresgästinflytande.

Vi söker nu en driven och framåt teknisk förvaltare, som vill vara med att utveckla och förvalta vårt fastighetsbestånd

Tjänsten
Som teknisk förvaltare hos oss på Bjuvsbostäder får du alla det mindre bolagets fördelar - bra arbetsgemenskap och ett personligt sammanhang, där du kommer ha mycket eget inflytande och delaktighet, och där ditt arbete verkligen gör skillnad. I rollen kommer det ingå arbetsledning av en mindre personalgrupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Underhållsplanering i samverkan med förvaltningschef
  • Uppföljning av entreprenörsarbeten
  • Regelbundna möten med ramavtalsentreprenörer
  • Arbetsledning av mindre personalgrupp
  • Hålla i mindre underhållsprojekt
  • Ekonomisk uppföljning tillsammans med förvaltningschef

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning eller motsvarande professionell erfarenhet
  • Bred kunskap och erfarenhet kring fastighetsförvaltning
  • Goda fastighetstekniska kunskaper
  • Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och projektledning!

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig, som har en positiv grundhållning och framåtanda. Vidare är du lösningsorienterad och en person, som gärna bidrar till utvecklings- och förbättringsarbete. Du ser möjligheter, där andra ser hinder och du har ledarförmåga.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, så ser vi gärna din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar Bjuvsbostäder med Fasticon Kompetens.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 25/11 och vi granskar ansökningar löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 peter.karlsson@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Bjuv

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Bjuvsbostäder söker Teknisk förvaltare!