Fasticon Kompetens

Biträdande projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Bonum seniorboende är Riksbyggens organisation och varumärke för seniorboenden med bostadsrätt. Vi erbjuder med vår bakgrund i 75 års erfarenhet av byggande och förvaltning en modern helhetslösning för ett bekymmerfritt boende. Bonum är ett koncept för boende som är under ständig utveckling och förutsätter teambaserat arbete på flera nivåer. Bonum är för närvarande marknadsledande inom kundsegmentet i landet och ämnar behålla och stärka positionen och för att göra detta måste vi stärka upp organisationen med fler kompetenta medarbetare.

Tjänsten
 

Som biträdande projektledare på Bonum arbetar du parallellt med någon av våra projektledare. Till en början tar du ansvar för vissa delar i processen. Vilka delar det är beror av dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Det kan vara någon eller några av delarna allt från den tidiga planeringen av projektet till inflyttningsfas och garantitid. Ambitionen är att du skall utvecklas här tillsammans med oss och med din mentor till att kunna ta ett helt ansvar för egna projekt.

Tjänsten är placerad i Malmö och kan alltefter projektens geografiska placering innebära resor inom Skåne.

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvarig för nybyggnadsprojekt av bostäder i Skåne
  • Upprätta och ansvara för projektets tidplan, budget, kostnadskalkyler och prognoser
  •  Leda projektteamet bestående bland annat av säljare och förvaltare genom programarbete, projektering, upphandling, produktion och garantitid
  • Att verka för långsiktiga relationer med kommuner, konsulter och entreprenörer
  • Samla, bearbeta och kommunicera erfarenheter som stödjer konceptet

Kvalifikationer

  • Utbildad byggingenjör/civilingenjör eller annan likvärdig högskoleutbildning
  • Du har arbetat ett par år, meriterande om det är inom entreprenörsledet
  • Du kan ha arbetat som kalkylator, entreprenadingenjör, platschef, arbetsledare eller liknande
  • Meriterande om du har erfarenhet av bostadsproduktion
  • Körkort och egen bil är ett krav

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för just bostäder. Som person är du initiativrik, självständig, prestigelös, ansvarsfull och du prioriterar teamets resultat. Vi vill att du har förmågan att se och möta kundens behov samt agera affärsmässigt. Du har intresse för att samarbeta med olika parter och arbetar engagerat för uppsatta mål. Att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten ser vi som avgörande för att lyckas.

Vad erbjuder vi dig?
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling.

Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.

 Ansökan
Om du tycker att tjänsten som biträdande projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Fasticon Kompetens AB.
 
För att söka tjänsten, registrera din cv på 
www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/sök jobb. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 – 989 50 13.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Biträdande projektledare