Fasticon Kompetens

Biträdande Lokalförvaltare

Familjebostäder, en del av Stockholms Stad, är ett allmännyttigt bostadsbolag i stark tillväxt. Hos Familjebostäder bor cirka 40 000 stockholmare i deras 19 000 hyresrätter. De kommande åren kommer Familjebostäder expandera och öka med 5000 nya bostäder och behöver då fler medarbetare.

Familjebostäder äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms Stads behov. Genom sina värdeord: Engagemang, Kundfokus, Affärsnytta och Nytänkande i fokus jobbar de för dagens och morgondagens kunder. Läs gärna mer på http://www.familjebostader.com/ 

Har du ett intresse för fastigheter, och vill vara med och bygga upp en ny process i ett växande bolag så tror vi att detta kan vara en tjänst för dig! Vi söker nu en biträdande lokalförvaltare till ett spännande projekt på ett år.

Tjänsten
Ditt uppdrag innebär att du självständigt kommer få bygga upp en process för uthyrning av smålokaler. Familjebostäder växer snabbt och har identifierat ett behov och en efterfrågan av att sätta en process för denna typ av uthyrning. I rollen ingår att identifiera utrymmena, skapa en tydlig uthyrningsprocess samt hyra ut dessa till bostadshyresgästerna. Du ingår i ett team med hjälpsamma och kompetenta kollegor. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år. Du sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad och rapporterar till Enhetschef lokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Uthyrning av smålokaler - mindre utrymmen i bostadshus
 • Kontraktsadministration – skriva hyresavtal och se till att de kommer in i systemet
 • Inventering av fastigheter i syfte att möjliggöra utrymmen för uthyrning
 • Löpande kontakter med hyresgäster inför in- och utflyttning
 • Sammanställa underlag inför budget- och prognosarbete
 • Publicera lediga lokaler på vår hemsida
 • Medverka till att ta fram en uthyrningsprocess
 • Samarbeta med andra aktörer i samhället i syfte att verka för att bolagets vision och områdets positiva utveckling

Kvalifikationer

 • Fastighetsförvaltarutbildning är ett krav
 • Kunskap i hyresjuridik och fastighetsekonomi är starkt meriterande
 • Datorvana (Officepaketen, fastighetssystem) är starkt meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta process-och projektstyrt är meriterande

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, flexibel och har ett gott omdöme när det gäller att ta beslut. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Att du tar ansvar för din uppgift samtidigt som du är serviceinriktad och kreativ är framgångsfaktorer i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad person som tar initiativ och driver dina projekt mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med stort utrymme för kreativitet i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du får ett tydligt uppdrag och får vara med och skapa en process i en stor organisation med många utvecklingsmöjligheter. Familjebostäder erbjuder en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som biträdande lokalförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar AB Familjebostäder med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock 24 november.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Biträdande Lokalförvaltare