Fasticon

Asset Manager

Cavendo investerar i kommersiella fastigheter i Stockholm och Helsingfors tillsammans med institutionella kapitalpartners. Vi identifierar förvärvsmöjligheter genom ett starkt kontaktnät och baserat på en robust analys. Vi tillför alltid en aktiv förvaltning till de fastigheter vi förvärvar. För att kunna fokusera och optimera vårt värdeskapande premierar vi större enskilda fastigheter eller fastighetsbestånd.

 

Cavendo grundades 2014 och förvaltar fastigheter till ett värde om cirka SEK 8 miljarder. Bolagets grundare och tillika ägare har en mångårig gemensam bakgrund och erfarenhet från förvärv och förvaltning av kommersiella fastigheter i Norden. Kapitalbasen utgörs av europeiska och nordiska pensionsfonder samt internationella private-equity bolag.

 

Cavendo är ett entreprenörsdrivet företag med 12 anställda där handlingskraft, enkelhet och affärsmannaskap är ledord.


Asset Manager med fokus på bostäder i Stockholm

 

Vill du vara en del i ett snabbt växande och entreprenörsdrivet bolag?

Cavendo söker nu en Asset Manager med gedigen erfarenhet från bostäder för att utöka förvaltningskapaciteten i Stockholm. Hos Cavendo kommer du arbeta i en familjär och entreprenörsdriven miljö där alla samarbetar och supporterar varandra. Företaget är i en mycket stark tillväxtfas vilket skapar möjligheter.

 

Du blir en del av en ambitiös, sammansvetsad och prestigelös organisation. Vidare kommer du att arbeta nära ledningen, nära affären och med korta beslutsvägar. Cavendos kontor är centralt beläget på Birger Jarlsgatan Stockholm.

 

 

Skapa värde i Cavendos Stockholmsportfölj

Cavendos svenska verksamhet är inriktad mot Stockholm. Vi tror på Stockholms långsiktiga tillväxt och här befinner vi oss nära våra fastigheter och hyresgäster. Personen vi söker har ett stort engagemang och trivs i våra fastigheter och att vara nära våra hyresgäster. I rollen har du ansvar och fokus på förvaltningen av ett välbeläget bostadsbestånd i Stockholm om 35.000 kvm fördelat på 600 lägenheter, varav 400 ligger i Stockholms innerstad.

 

Cavendo har även lokaler inom handel, kontor och samhällsservice, du får därmed gärna ha erfarenhet från flera av de här segmenten.

 

Du har en teknisk förståelse men är kommersiell, tar egna initiativ och är en skicklig förhandlare. Du har en djup förståelse för den svenska bostadsmarknaden och har goda kunskaper om svensk hyresjuridik. På Cavendo eftersträvas ett bra samarbetsklimat med nära understöd och erfarenhetsutbyte mellan kollegor i olika roller, du kommer tidigt att tilldelas ett stort förtroende. 

 

 

I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bestå i att:

• Ha ett helhetsansvar för vår bostadsportfölj

• Framtagande och uppföljning av affärsplaner, budgetar och underhållsplaner

• Ansvara för intäkts- som kostnadssidan och uppnå ett optimalt driftnetto

• Ansvara för hållbarhet samt drifts- och energieffektiviseringar

• Vara beställare mot samt leda externa tjänsteleverantörer inom drift och ekonomi 

• Beställare av reparationer, löpande underhåll och standardförbättrande åtgärder

• Leda mindre ombyggnationer och projekt

• Ansvara för lokaluthyrning mot privata och kommersiella hyresgäster

• Ansvara för samverkan med hyresgäster för att optimera ordning, trivsel och ekonomi

 

 

Är det här du?

Vi värdesätter din personliga karaktär, ditt engagemang och din arbetskapacitet. För att ha framgång i rollen är du affärsorienterad och har samtidigt ett processinriktat arbetssätt med stor erfarenhet av att arbeta efter tydliga affärsplaner och budgetar. Du trivs med hyresgästkontakter och är trygg i förhandlingsarbetet. Du har troligtvis en akademisk utbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning inom fastighet samt har flera års erfarenhet i liknande roll, gärna från ett fastighetsägande bolag.

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Asset Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Cavendo med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 april 2021.

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Cavendo

Birger Jarlsgatan 32 B

11429 Stockholm

Hemsida

cavendo.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Asset Manager

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Asset Manager