Fasticon

Arbetsledare – servicetekniker

AB Lomma Tegelfabrik är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett blandat bestånd på ca 200 000 kvm med bostäder i Malmö och Landskrona, samt med kommersiella fastigheter på olika orter i västra Skåne. Vi är ett privatägt bolag i tredje generationen kan därför tänka och arbeta långsiktigt.


Lomma Tegelfabrik söker en arbetsledare – servicetekniker

 

Har du ett stort intresse för fastighetsteknik och trivs i en roll där både dina tekniska färdigheter och din sociala sida kommer till sin rätt? Tar du gärna det där extra ansvaret för att en hyresgäst ska få hjälp och jobbar för att hitta den bästa lösningen på uppkomna problem? Då kanske du är Lomma Tegelfabriks nya arbetsledare.

 

På Lomma Tegelfabrik kommer du att erbjudas en trygg anställning. Bolaget är familjeägt med långsiktiga planer. Därmed erbjuds du stor frihet under ansvar samtidigt som goda utvecklingsmöjligheter finns.

 

 

Ett fritt jobb med stort eget ansvar

Lomma Tegelfabrik växer och därför vill de nu utöka organisationen med en arbetsledare för serviceteknikerna. Som arbetsledare kommer du att tillhöra driftorganisationen och bli del av ett gott gäng som har roligt tillsammans.

 

Idag består avdelningen av en servicechef och fem servicetekniker. Arbetsdagen inleds på kontoret där du går igenom och fördelar inkomna felanmälningar. Dagen spenderas därefter till största delen ute i fastigheterna där du och dina kollegor ansvarar för akuta och planerade åtgärder i både bostadsfastigheter och i det kommersiella beståndet.

 

I rollen ingår att säkerställa att det löpande och akuta underhållet hålls efter på bästa sätt. En annan viktig del som arbetsledare är att säkerställa att rätt person är på rätt plats och att dina kollegors kompetenser utnyttjas på bästa sätt.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Hantera felanmälningar, fördela, utföra själv och följa upp

• Kontakt med hyresgäster för att säkerställa bra service

• Kontakt med entreprenörer, beställa jobb och följa upp utförda arbeten

• Samordna fördelningen av felanmälningar och stötta kollegor vid behov.

 

 

Din profil

För att komma in bra i rollen behöver du ha en gedigen erfarenhet av att arbeta med problemlösning inom fastighetsteknik. Du får gärna ha erfarenhet av både bostäder och kommersiellt.

 

Som person är du positiv och trivs i en organisation där man hjälps åt och du bidrar gärna med dina kunskaper och stöttar kollegor vid behov. Du är ödmjuk som person och har en förmåga att se andras styrkor som en tillgång för gruppen och tar gärna till dig av andras kunskap.

 

Du känner dig bekväm med de vanligaste reparationerna och åtgärderna som man stöter på i ett blandat fastighetsbestånd. Har du specialistkunskap inom något område så som el eller rör är det meriterande.

 

Om du har tidigare erfarenhet av en samordnande och ledande roll är det ett stort plus. Det viktigaste är dock att du har rätt inställning, ett tekniskt kunnande och en ansvarskänsla som gör att du alltid strävar efter att leverera en bra service.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om du tycker att tjänsten som arbetsledare – servicetekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Lomma Tegelfabrik med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på Moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Tekniker

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Aktiebolaget Lomma Tegelfabrik

211 47 Malmö

Hemsida

lommategelfabrik.se/

Arbetsplats

Malmö

Titel

Arbetsledare – servicetekniker

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Arbetsledare – servicetekniker