Fasticon

Arbetsledare inom grönyteskötsel för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Arbetsledare inom grönyteskötsel för längre konsultuppdrag söder om Stockholm

Har du tidigare erfarenhet inom grönyteskötsel, park-eller utemiljöarbete och vill krydda ditt cv med en arbetsledarroll? Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får goda möjligheter att nyttja dina ledaregenskaper och driva din grupp framåt.

 

Vår kund behöver en arbetsledare inom grönyteskötsel som kan gå in i ett heltidsuppdrag omgående. Preliminärt slutdatum för uppdraget är 2022-12-31.

 

 

Om uppdraget

I rollen som arbetsledare tillhör du ett mindre team inom grönyteskötsel som bland annat arbetar med rensning av ogräs, gräsklippning, plantering, busk- och trädvård samt lagning av plattytor och staket.

 

Du arbetar nära arbetsgruppen, planerar hur arbetsdagen ska läggas upp för hela arbetsgruppen, håller i morgonmöten, följer upp arbetet och ser till att avtal följs. I det här uppdraget har du en viktig roll vad gäller att utveckla arbetssätt för att skapa ett så effektivt samt kvalitativt arbete som möjligt.

 

 

Om kunden

Vår kund är en kommun som ligger söder om Stockholm. Här kommer du tillhöra en större grupp om ca 25 personer men du arbetsleder ett team om 5–6 personer. Du samarbetar nära den andra arbetsledaren och rapporterar till enhetschefen.

 

 

Din bakgrund

Eftersom gruppen arbetar inom grönyteskötsel ser vi att du har arbetat inom likvärdigt område sedan tidigare, vet hur du detaljstyr samtidigt som du har en god förståelse för hur arbetsdagarna brukar se ut.

 

För att trivas och passa i rollen behöver du var en person som bidrar med positiv stämning och högt engagemang. Du har god social förmåga, men även skinn på näsan. Det faller sig naturligt för dig att arbeta lösningsorienterat och du trivs i en disciplinerad roll där du får planera, styra och följa upp det dagliga arbetet.

 

Det är ett stort plus om du har erfarenhet av ledarroller sedan tidigare, kanske som arbetsledare eller tränare?

 

Ta chansen till ett utvecklande uppdrag och skicka in din ansökan direkt!

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon AB

Kungsbroplan 3A

4118 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Arbetsledare inom grönyteskötsel

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Chef & Ledning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Arbetsledare inom grönyteskötsel för konsultuppdrag