Fasticon

Ansvarig El- och telesystem

SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Det handlar om att minska friktionen och få saker att rotera effektivare vilket ger våra kunder minskat underhåll på maskiner, förbättrad säkerhet, energibesparing och lägre kostnader. Våra lösningar finns verkligen överallt. Tillsammans med 45 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt. Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.


SKF söker ansvarig inom el- och telesystem

Har du erfarenhet av arbete med elkraftfrågor med inriktning på industrifastigheter? Vill du arbeta på ett företag i framkant inom digitalisering och vara med och sätta avtryck i den fortsatta utvecklingen? Då kan det vara du som passar att bli ansvarig inom el- och telesystem hos SKF.

 

 

Om tjänsten

Som ansvarig inom el- och telesystem tillhör du fastighetsavdelningen som är en avdelning inom Facility & Service Mangament-enheten (FSM). FSM ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets byggnader och verksamhetslokaler inkl. dess installationer och processmedia. Avdelningen är en serviceorganisation som har till uppgift att på ett aktivt sätt stötta SKF:s verksamhet så att de kan leverera sitt bästa för SKF:s kunder.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Fastighetsavdelningen som sitter placerad i Göteborg.

 

 

Arbetsuppgifter

• Ta ansvar för SKF:s elanläggningar så att de fungerar på ett elsäkert, robust och energieffektivt sätt.

• Till tjänsten hör att på delegering ta ansvar för de uppgifter som tillhör anläggningsinnehavaren.

• Förvalta och utveckla ansvarsområdet med affärsmannaskap som grund så att servicen till verksamheten blir så bra och effektiv den kan bli.

• Vara kravställare i elinstallationsfrågor inom FSM och ibland även driva egna projekt.

• Ansvara och utveckla de olika fastighets-IT systemen fungerar på optimalt sätt genom att vara personen som har teknisk systemkunskap i fastighetsnära IT.

• Vara kompetensstöd till övriga verksamheten inom SKF rörande elsäkerhet.

 

 

Kvalifikationer

• Civilingenjörs-, masterexamen eller högskoleingenjör med inriktning på elteknik eller motsvarande, alternativt motsvarande erfarenhet.

• Fördjupad kunskap inom elkraftanläggningar samt IT-nätverk.

• Erforderlig erfarenhet och utbildning för att kunna ansvara för uppgifterna tillhörande anläggningsinnehavaren inom SKF Sverige AB.

• Flera års erfarenhet av operativt eller taktiskt arbete med elkraftsfrågor inriktning på industrifastigheter.

• Erfarenhet av att driva projekt inom industri- och fastighetsbranschen.

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och förmåga att formulera/presentera rapporter/utredningar/förfrågningsunderlag.

• Erfarenhet från redovisning och analys av energistatistik i komplexa byggnader är starkt meriterande.

 

 

Personliga egenskaper

Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som ansvarig för el och telesystem är din förmåga att arbeta självständigt avgörande. Din förmåga att planera och arbeta strukturerat hjälper dig att leverera smidiga och kvalitativa lösningar. Vidare är du en person som har integritet och ser det som en självklarhet att alltid sätta säkerheten först.

 

Rollen som ansvarig inom el- och telesystem har stort fokus på utveckling och därför söker man dig som är intresserad av ny teknik och som därför naturligt håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden. Du visar ett stort engagemang och bidrar till organisationsutvecklingen genom att tänka i nya banor och ta affärsmässiga beslut.

 

Då du kommer att ha många parallellt pågående dialoger med kollegor, entreprenörer och beställare bör du ha lätt för att balansera sociala kontakter, god samarbetsförmåga och erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer.

 

 

SKF erbjuder dig

Din jobbvardag kommer till stor del att bestå av spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet där digitalisering är i fokus och där elanläggningen och elsäkerheten är en viktig pusselbit.

 

På SKF ges du möjlighet att arbeta med teknik i världsklass, du får förverkliga dina idéer och se resultatet av dina insatser samtidigt som du erbjuds kompetensutveckling.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som ansvarig inom el- och telesystem passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar SKF med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Industri / Tillverkning

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Ingenjörsyrken

Alternativ bransch

Elektronikingenjör

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

SKF AB

Sven Wingquist gata 2

415 50 Göteborg

Hemsida

www.skf.com

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Ansvarig El- och telesystem

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Ansvarig El- och telesystem