Fasticon

Affärsutvecklare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Vi söker en affärsutvecklare för konsultuppdrag i Stockholm!

För kunds räkning söker vi en affärsutvecklare till ett större transportföretag. Uppdraget avser att starta inom kort och pågå i ca 6 månader på heltid med möjlighet till förlängning.

 

Som affärsutvecklare kommer du stärka organisationen genom att kartlägga marknaden, arbeta med upphandlingar och vinna nya affärer. Du förväntas därmed ha lång erfarenhet av kommersiella kunder, gärna från större förvaltningsbolag. Du har även tidigare arbetat med kartläggning av nya kunder och affärer, samt har erfarenhet från upphandlingar.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Utvecklare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Affärsutvecklare

Sektor

Privat

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Affärsutvecklare för konsultuppdrag