Fasticon

Affärsområdeschef

Svensk Ventilationsservice är ett heltäckande företag inom ventilation med fokus på service & underhåll, OVK och ROT samt konsulttjänster.


Vill du vara med och ta ett affärsområde till nya höjder? Har du erfarenhet av att bygga framgångsrika team? Då tror vi att tjänsten som affärsområdeschef service är jobbet för dig. 

 

Vad Svensk Ventilationsservice AB erbjuder dig

Det är ett entreprenörsdrivet företag med långsiktiga ägare. Det är korta beslutsvägar där du kommer in och självständigt driver utvecklingen av ditt affärsområde.

 

Här erbjuds du en tjänst i en organisation som präglas av trivsel, ansvar, kompetens och flexibilitet. Idag arbetar 21 personer på kontoret i Hammarby Sjöstad. 

 

Svensk Ventilationsservice värnar om att det blir bra – projekten, relationerna, företaget och samhället.

 

 

Om tjänsten

I rollen som affärsområdeschef service ser du fram emot att anta ett uppdrag där du får möjlighet att leda en omfattande utveckling av affärsområdet.

 

Du kommer vara med och forma, sätta upp strategier och mål för hur du och ditt team ska lyckas. Idag är det fem anställda, något som ska genomgå en kraftig tillväxt kommande tre åren. Du kommer ingå i ledningsgruppen och kommer bli en nyckelperson i hur företaget ska utvecklas framåt. 

 

En stor del av rollen kommer innebära utveckling av arbetssätt, etablera och bibehålla relationer med kunder och försäljning av affärsområdets tjänster samt utveckla ett högpresterande team. 

 

Dina ansvarsområden kommer bland annat innebära, men inte vara begränsade till:

 

• Ansvarig för försäljning & tjänster.

• Etablera nya kundkontakter.

• Ingå i ledningsgrupp.

• Bygga och utveckla affärsområdets organisation.

• Rekrytera och utvecklare medarbetare.

 

För att trivas hos Svensk Ventilationsservice är det viktigt att du delar vår grundläggande värdering – Grunden för företagets framgång är vi som personer och våra beteenden. 

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som affärsområdeschef tror vi att du sätter upp höga mål och arbetar strategiskt och målinriktad för att nå målen. Du kommer hamna i situationer där det krävs att du står upp för dina åsikter och vågar ta kommandot. Här gäller det också att vara lösningsorienterad och hitta bästa lösningen för dina kunder men också din personal.

 

För att lyckas bygga och bibehålla relationer med kunder, ditt team och övriga i företaget måste du trivas med att skapa relationer och träffa nya människor och göra affärer.

 

Din profil

• Erfarenhet från fastighetsservice/drift alternativt installation eller från bygg.

• Erfarenhet av personalansvar.

• Erfarenhet av att bygga upp ett team.

• Trivs och är intresserad av att leda och utveckla människor och affärer.

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som affärsområdeschef passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Svensk Ventilationsservice med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-03-16.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Svedberg på anna.svedberg@fasticon.se eller 076-639 63 71

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Svensk Ventilationsservice AB

Hammarby Fabriksväg 25

12030 Stockholm

Hemsida

svenskventilationsservice.se/

 Facebook

LinkedIn

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Affärsområdeschef

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Affärsområdeschef