Fasticon Support

Fastighetstekniker till Upplands-Brohus

Systerbolagen AB Upplands-Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter AB ingår i en av Upplands-Bro kommun helägda koncern. Tillsammans äger bolagen fastigheter med mer än 250 000 m². Med en gemensam och engagerad organisation förvaltas allt från ca 2000 allmännyttiga bostäder, kommunala verksamhetslokaler så som skolor, förskolor och särskilda boenden samt kommersiella lokaler i och omkring tätorterna Kungsängen och Bro. Läs mer på www.ubh.se

Upplands-Brohus söker Fastighetstekniker

Upplands-Brohus rekryterar nu en Fastighetstekniker som gillar kundkontakt och som vill arbeta med ett varierat fastighetsbestånd. Alltifrån skolor och simhallar till kommunhuset blir din arbetsplats.

Upplands-Brohus förvaltar ca 100 000 m² kommunala verksamhetslokaler och ca 15 000 m² kommersiella lokaler. Som Fastighetstekniker har du en viktig funktion för att säkerställa att  lokalerna alltid är i god kondition och att samarbetet med kunderna håller en hög kvalitet. Du utgår från lokalkontoret i Bro och arbetar med alla fastigheter inom affärsområdet Lokaler.

Du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen men är nyfiken på att lära dig mer och att utvecklas inom yrket. Här får du möjlighet att arbeta med fastigheter från olika tidsperioder och med olika verksamheter. Arbetet är fritt och du ansvarar till stor del själv för att prioritera och utföra arbetsuppgifterna. Administrativa uppgifter är en naturlig del av arbetsdagen och du gillar att ha ordning och reda.

Arbetsuppgifter

 • Skötsel, tillsyn och reparation av fastigheterna inom affärsområdet Lokaler
 • Hantera och återrapportera felanmälningar
 • Inre och yttre rondering
 • Beställa arbeten från upphandlade leverantörer
 • Identifiera och föreslå underhållsåtgärder till förvaltningschef och fastighetsingenjör
 • Ha en nära dialog med kunder, kollegor och leverantörer

Vem du är
Vi söker dig med några års erfarenhet från fastighetsbranschen och som trivs med varierade arbetsuppgifter och ett stundtals högt tempo. Här får du utvecklas vidare och arbeta med många olika sorters fastigheter och verksamheter. Därför är det viktigt att du trivs i varierade miljöer och gillar att ha många kontaktytor. Hög servicenivå och återkoppling till kunderna är självklart för dig. Vi tror också att du för att lyckas i rollen behöver vara en trygg person som på ett naturligt sätt kan kommunicera med personer i din omgivning och skapa delaktighet.

Kvalifikationer

 • Gymnasieutbildning med fastighetsrelaterad inriktning, gärna el
 • Arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen
 • Heta arbeten- certifikat
 • Förståelse för LOU
 • Administrativ förmåga
 • Gilla att ha många kontaktytor
 • B-körkort

Om oss
AB Upplands-Brohus är ett av Upplands-Bro kommun helägt bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. Våra medarbetare erbjuds ett bra och stimulerande arbetsklimat med varierande arbetsuppgifter. Vi är ett glatt gäng som strävar efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Ansökan
Om du vill arbeta som Fastighetstekniker hos Upplands-Brohus rekommenderar vi dig att ansöka snarast. I den här rekrytering samarbetar vi med Fasticon Support. För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på 
www.fasticonjobb.se. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jacqueline Lagercrantz på Jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-89 99 78.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Upplands-Bro

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Support

Alla jobb hos Fasticon Support

Liknande jobb Fastighetstekniker till Upplands-Brohus