Fasticon Support

Fastighetstekniker norrort - Fasticon Support

Fasticon Support är specialister på fastighetsrekrytering. Vi erbjuder rekrytering och personaluthyrning inom operativ drift och skötsel. Tillsammans med Fasticon Kompetens ingår vi i Fasticon Kompetens Holding som är en expanderande koncern med verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg.

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som fastighetstekniker i norrort. Detta är en långtidsuthyrning med tillträde inom kort.

Vår kund är ett allmännyttigt företag som äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. De har nu gett oss i uppdrag att hitta en erfaren fastighetstekniker för arbete i sydvästra Stockholm.

Tjänsten
Man arbetar i team men är själv ansvarig för sina fastigheter, utför tillsyn, säkerställer att beställda arbeten utförs enligt avtal och att boendemiljön är till belåtenhet för kunderna. En viktig del i arbetet är att vara företagets ansikte utåt och på ett professionellt sätt sköta kontakten med hyresgäster och underentreprenörer. Man förväntas arbeta proaktivt och aktivt för att förbättra fastigheterna och driftnetto. Nyckelhantering, besiktningar, underhåll och reparationer är också vanligt förekommande.

Du har utbildning inom fastighetsteknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
Minst ett par års arbetslivserfarenhet som drifttekniker/ fastighetstekniker
B-körkort

Eftersom arbetet utförs både i team och enskilt är det viktigt att du trivs med detta. Du har förmåga att prioritera ditt arbete och vara flexibel när det behövs. Du är van att hantera den tidspress som kan uppstå och har alltid ett vänligt bemötande gentemot de människor du möter i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och har ett stort intresse för att utveckla dina fastigheter och arbeta på ett kostnadseffektivt sätt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetstekniker låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Fasticon Support. För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på 
www.fasticonjobb.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Nyman på peter@fasticonsupport.se eller 0766-39 63 74. Vi tar dock inte emot ansökningar per e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Support

Alla jobb hos Fasticon Support

Liknande jobb Fastighetstekniker norrort - Fasticon Support