Fasticon Support

Drifttekniker/ Fastighetstekniker - Fasticon Support

Fasticon Support är specialister på fastighetsrekrytering. Vi erbjuder rekrytering och personaluthyrning inom operativ drift och skötsel. Tillsammans med Fasticon Kompetens ingår vi i Fasticon AB som är en expanderande koncern med verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Just nu söker vi efter dig som vill arbeta som uthyrd drifttekniker/fastighetstekniker hos oss på Fasticon Support!

Tjänsten

Fasticon Support är inne i en expansiv fas och vi får ständigt in nya förfrågningar från kunder som söker kompetent driftpersonal. Just nu söker vi efter drifttekniker/fastighetstekniker som vill arbeta som uthyrd konsult för Fasticon Support, där du blir direkt anställd av oss.  Hos oss får du möjligheten att arbeta för flera attraktiva uppdragsgivare i branschen där du kan knyta värdefulla kontaktar samtidigt som du breddar din kompetens.

Vi är medlemmar i Fastigo och samarbetar med välrenommerade fastighetsbolag som hyr in våra konsulter under längre perioder.

Exempel på arbetsuppgifter som uthyrd drifttekniker/ fastighetstekniker är rondering och tillsyn av fastigheter, arbete med undercentraler, driftoptimering och sköta det löpande underhållet av fastighetens tekniska system. Nära kontakt med hyresgäster och entreprenörer är också ett naturligt inslag i arbetsdagen.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom fastighetsteknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Ett par års arbetslivserfarenhet som drifttekniker/ fastighetstekniker
  • B-körkort är meriterande

Personliga egenskaper
Som uthyrd konsult hos oss på Fasticon Support är det viktigt att du är stolt över att vara vår ambassadör ute i driften, och du strävar efter att leverera service i världsklass. Du är en lagspelare som har lätt för att möta nya människor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker/ fastighetstekniker hos oss på Fasticon Support är något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan snarast.

För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723–89 99 78.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Support

Alla jobb hos Fasticon Support

Liknande jobb Drifttekniker/ Fastighetstekniker - Fasticon Support