Familjens jurist

Jurist till Borlänge/Falun

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

 

Vill du ha ett utvecklande arbete hos Sveriges största och modernaste aktör inom familjejuridik?

 

Nu söker vi en jurist med placering i Falun/Borlänge. Som jurist hos oss arbetar du med att skapa trygghet för våra klienter i livets alla faser. Det innebär omväxlande arbetsdagar då du får arbeta med en stor bredd av olika uppdrag. Vi vill sänka trösklarna för juridik och hjälpa många fler människor i deras juridiska problemställningar.

 

 

Vad önskar vi av dig? 
Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen och är riktigt skicklig inom familjerätt. Du har minst två års arbetslivserfarenhet som Jurist. Du är initiativrik och älskar att lösa kniviga juridiska problem. Du brinner helt enkelt för att hjälpa dina klienter. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt.

 

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna. Som person är du noggrann, orädd och har en stor portion självförtroende. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Du kan både lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

 

 

Vad erbjuder vi dig? 
Som jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete, där du ständigt får möta nya typer av uppdrag. Du blir en del av landets största aktör inom familjejuridik, och får arbeta i en spännande miljö med engagerade, professionella men samtidigt prestigelösa kollegor.


För att kunna utvecklas i din yrkesroll erbjuder vi ett gediget kompetensprogram med tydliga karriärsteg framåt och en egen mentor. I takt med att du utvecklas i din yrkesroll kan nya jobbmöjligheter erbjudas inom företaget.

 

Hos oss får du inflytande och vara med och påverka verksamheten genom delaktighet i koncerns affärsplan och värderingar. I strävan efter ännu nöjdare medarbetare och klienter sätter vi stort värde på dina förslag och idéer om förbättringar. Vi erbjuder våra medarbetare goda förmåner samt kollektivavtal, vilket vi i princip är ensamma om i branschen.

 

 

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 juni. Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:
Johanna Rågvall, biträdande kontorschef, tfn: 026-27 19 90


Helena Solum, kontorschef, 026-12 48 75


Siska Persson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 040-17 40 71

 


Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till: 

rekrytering@familjensjurist.se

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Borlänge

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Jurist till Borlänge/Falun