Familjens jurist

Familjens Jurist söker ny Franchisetagare/Kontorschef till vårt kontor i Kalmar

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare.

Nu söker vi en driven och engagerad Franchisetagare/Kontorschef till vår framgångsrika verksamhet i Kalmar. I samband med att tidigare Franchisetagare går vidare till annan verksamhet, letar vi efter en efterträdare som kan utveckla verksamheten till nästa nivå.

Detta är en unik möjlighet att få forma och driva ditt eget kontor. Utifrån dina önskemål finns möjligheten att driva verksamheten antingen i rollen som Franchisetagare eller som anställd Kontorschef. Du som antar utmaningen är jurist med erfarenhet av familjejuridik. Du tycker om att möta nya utmaningar och vill ingå i en rikstäckande organisation som växer. Vårt mål är att bli bäst i Sverige inom familjerätt och vi hoppas att du vill vara med på resan!

Att vara Franchisetagare/Kontorschef innebär självständighet men också trygghet och stabilitet. Familjens Jurist arbetar med juridik som berör livets alla faser. Vi arbetar helst i förebyggande syfte för att finna lösningar för våra kunder innan något händer. Det kan exempelvis handla om att upprätta testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och kompanjonavtal. Vi bistår även med hjälp när våra kunder behöver göra bouppteckning, arvskifte eller bodelning.

Familjens Jurists affärskoncept
Som Franchisetagare/Kontorschef hos oss får du central hjälp med bland annat administration, stöd från personalavdelningen, marknadsmaterial och aktiviteter. Under 2019 planerar Familjens Jurist en större satsning i regionen med kraftfulla marknadsåtgärder med flera nya och gamla uppdragsskapande samarbeten i ryggen.

Du får även tillgång till ett starkt nätverk av kollegor, gemensamma sammankomster och kontinuerliga utbildningar. Familjens Jurist arbetar med kvalificerade IT-lösningar vilket innebär en hög flexibilitet och support för din verksamhet. Som Franchisetagare/Kontorschef kommer du tillsammans med erfarna juristkollegor att fortsätta utveckla verksamheten i Kalmar.

Din bakgrund
Vi söker dig som vill driva och fortsätta utveckla verksamheten i Kalmar. Du har svensk juristexamen eller motsvarande, samt minst 5 års erfarenhet av arbete med familjerätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egen verksamhet. Som person är du lyhörd, engagerad och driven. Du är utåtriktad, kundorienterad och angelägen om att nå resultat.

Anmäl ditt intresse

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Borehed, Franchiseansvarig
E-post: 
anders.borehed@familjensjurist.se
Telefon: 019-16 73 42

Hanna Järnmark, Personalspecialist
E-post: 
hanna.jarnmark@familjensjurist.se 
Telefon: 08-709 83 07

Skicka in ditt CV och ditt personliga brev senast den 5 oktober. Intervjuer sker löpande. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Kalmar

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker ny Franchisetagare/Kontorschef till vårt kontor i Kalmar