Familjens jurist

Familjens Jurist söker juristsekreterare vikariat till Gävle

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Vill du ha ett utvecklande arbete hos Sveriges största och modernaste aktör inom familjejuridik?

Familjens Jurist i Gävle behöver förstärka teamet med en juristsekreterare. Tjänsten är ett vikariat på heltid under nio månader med start i mitten av januari. Som juristsekreterare arbetar du tillsammans med våra jurister genom att stötta med administrativt arbete som är nödvändigt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna hjälpa våra kunder. Vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare, i sorg, glädje och allt däremellan.

Vad önskar vi av dig?
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens samt tidigare erfarenhet från administrativt arbete, gärna på advokat- eller juristbyrå. 

Du är en god administratör och arbetar noggrant och strukturerat. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha god servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer. Du har också god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt arbete. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Som juristsekreterare hos Familjens Jurist kan du förvänta dig ett omväxlande arbete. Du blir en del av landets största aktör inom familjejuridik, och får arbeta i en spännande miljö med engagerade, professionella och samtidigt prestigelösa kollegor. Familjens Jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast 
den 7 januari.

För frågar är du välkommen att kontakta:
Helena Solum, Kontorschef, tfn: 026-12 48 75
Sofia Larsson, Facklig representant Handels, tfn: 031-85 98 01 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 januari . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 7 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker juristsekreterare vikariat till Gävle