Familjens jurist

Familjens Jurist söker jurister till Örebro

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Familjens Jurist i Örebro växer och därför söker vi två nya medarbetare till vårt team. Vi söker jurister som brinner för familjejuridik och gärna har erfarenhet av att föra processer. Du tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. 

Kravprofil
Du är kundorienterad, har god erfarenhet av att arbeta med familjejuridik och vill arbeta i ett engagerat team där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och som person är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och självgående. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet.

  • Svensk juristexamen eller motsvarande är ett krav.
  • Erfarenhet av arbete inom familjejuridik är ett krav.
  • Processvana är meriterande.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Den här tjänsten söker du senast den 2018-09-25. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:

Kristin Edström, Kontorschef Örebro, Tfn: 019-16 73 49
Siska Persson, Facklig kontaktperson för Jusek, Tfn: 040-17 40 71

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 september . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker jurister till Örebro