Familjens jurist

Familjens Jurist söker jurist till vårt kontor i Mölndal

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist i Mölndal söker efter en ny kollega till vårt team. Vi söker en jurist som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse. 


Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvskiften, framtidsfullmakter m.m. 

Kravprofil
Du är inriktad på familjejuridik och har förmågan att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ och arbetar hårt för att nå uppsatta mål. Du är förtroendeingivande och tycker om att möta och hjälpa människor i olika livssituationer. Det är också viktigt att du är utåtriktad med en positiv grundsyn och drivs av att skapa och utveckla goda affärs- och kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

• Svensk juristexamen
• Att du har erfarenhet av arbete inom familjejuridik.
• Meriterande med tidigare arbete inom service och/eller försäljningsrelaterat arbete.
• Körkort.

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jur. kand Susanna Rupertsson, tel. nr: 070-7105004 och e-post: susanna.rupertsson@familjensjurist.se

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast per 27 januari. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 januari . Arbetsort : Möndal . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker jurist till vårt kontor i Mölndal