Familjens jurist

Familjens Jurist söker Jurist till Sundsvall

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

 

Familjens Jurist i Sundsvall söker nu en ny medarbetare till teamet. Vi söker en kunnig och utåtriktad jurist som brinner för familjejuridik. Du tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. 

 

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvsskiften samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal och liknande.

 

Kravprofil
Du är affärs- marknad- och kundorienterad, inriktad på familjejuridik och vill arbeta i ett engagerat team där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och som person är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och självgående. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet. Du har jobbat något år som jurist eller har nyligen tagit din juristexamen.

 

  • Svensk juristexamen eller motsvarande alternativt affärsjuridisk examen
  • Erfarenhet av arbete inom familjejuridik är meriterande
  • Erfarenhet av arbete på begravningsbyrå är meriterande

 

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning i 6 månader tillämpas, tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Berg på telefon 063-13 13 60 eller via mail på 
emma.berg@familjensjurist.se


 

Läs gärna mer om Familjens Jurist på www.familjensjurist.se

 

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg så snart som möjligt, intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 22/6-19.

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker Jurist till Sundsvall