Familjens jurist

Familjens Jurist söker Jurist till Stockholm Kungsholmen

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist på Kungsholmen växer och söker en ny jurist till teamet. Vi söker dig som brinner för familjejuridik och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du som är beredd att ge mycket av dig själv och har ambitionen att bidra och vara delaktig i vår fortsatta framgång har goda möjligheter hos oss. För att lyckas med ditt arbete bör du vara målinriktad och handlingskraftig i ditt agerande samtidigt som du visar vilja för att utveckla och driva företaget framåt. 

Arbetsbeskrivning
Som jurist på Familjens Jurist kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga migrationsrättsliga- och familjerättsliga ärenden. Utöver de migrationsrättsliga ärendena kommer du bland annat arbeta med upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal och bodelningar. Du kommer även till viss del jobba med företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal m.m.

Kravprofil
Vi söker dig som är affärs- och kundorienterad, tycker om att möta människor och vill arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. I teamet uppskattas prestation, förmågan att ha roligt på arbetet och här finns utrymme att växa och utvecklas. För att trivas hos oss krävs att du är driven, resultatinriktad och vill ta stort ansvar. Det är också viktigt att du är utåtriktad, initiativtagande och har god samarbetsförmåga samtidigt som du värdesätter effektivitet i arbetet. Den här tjänsten passar dig som har högt uppsatta mål och är beredd att arbeta hårt för att nå dem. Resor till andra kontor i Stockholmsområdet äger rum upp till fyra dagar i veckan då du fångar upp juridiskt behov hos våra samarbetspartners- vi ser att du är en flexibel person som trivs med att nätverka.

  • Juristexamen
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom migrationsrätt är ett krav
  • Erfarenhet av ekonomisk familjerätt är meriterande
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande

Vill du vara med och utveckla juristverksamheten på en av Sveriges mest expansiva marknader? Då är det här en spännande utmaning!
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Silén, Personalspecialist, på 08-709 85 66.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker Jurist till Stockholm Kungsholmen