Familjens jurist

Familjens Jurist söker Jurist till Stockholm Kungsholmen

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist på Kungsholmen växer och söker en ny jurist till teamet. Vi söker dig som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Du som är beredd att ge mycket av dig själv och har ambitionen att bidra och vara delaktig i vår fortsatta framgång har goda möjligheter hos oss. För att lyckas med ditt arbete bör du vara målinriktad och handlingskraftig i ditt agerande.

Arbetsbeskrivning
Som jurist på Familjens Jurist kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal och bodelningar. Du kommer även jobba med migrationsrättsliga ärenden samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal m.m.

Kravprofil
Vi söker dig som är affärs- och kundorienterad, tycker om att möta människor och vill arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. I teamet uppskattas prestation och förmågan att ha roligt på arbetet, här finns också utrymme att växa och utvecklas. För att trivas hos oss krävs att du är driven, resultatinriktad och vill ta stort ansvar. Det är också viktigt att du är utåtriktad, initiativtagande och har god samarbetsförmåga samtidigt som du värdesätter effektivitet i arbetet. Den här tjänsten passar dig som har högt uppsatta mål och är beredd att arbeta för att nå dem.

  • Juristexamen
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomisk familjerätt och/eller migrationsrätt
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande

Vill du vara med och utveckla juristverksamheten på en av Sveriges mest expansiva marknader? Då är det här en spännande utmaning!
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Resor till andra kontor äger rum upp till fyra dagar i veckan då du kommer fånga upp juridiskt behov hos samarbetspartners inom vårt geografiska område.

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Silén, Personalspecialist, på 08-709 85 66.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker Jurist till Stockholm Kungsholmen