Familjens jurist

Familjens Jurist söker jurist till Skellefteå

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist i Skellefteå växer och därför söker vi en jurist till vårt kontor. Vi söker dig som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Startdatum 1 mars 2019 eller enligt överenskommelse. Fast lön.

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvsskiften samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal och liknande. Det kan även förekomma arbete i rollen som ombud i olika tvister och i rollen som målsägandebiträde.

Kravprofil
Du är inriktad på familjejuridik och har förmågan att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ och arbetar hårt för att nå uppsatta mål. Du är förtroendeingivande och tycker om att möta och hjälpa människor i olika livssituationer. Det är också viktigt att du är utåtriktad med en positiv grundsyn och drivs av att skapa och utveckla goda affärs- och kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

  • Krav att du har svensk juristexamen eller motsvarande.
  • Att du har ett intresse för familjerätt ser vi som självklart och om du har tidigare erfarenhet av arbete inom familjejuridik är det meriterande.
  • Meriterande med processvana och/eller tingsmeritering.

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Franchisetagare Linnéa Wangson
linnea.wangson@familjensjurist.se 
0910-185 72

Hanna Järnmark, Personalspecialist 
hanna.jarnmark@familjensjurist.se  
08-709 83 07

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2019. 

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 januari . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 6 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker jurist till Skellefteå