Familjens jurist

Familjens Jurist söker jurist till Örebro, vikariat

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Till vårt härliga gäng i Örebro behöver vi nu en driven och engagerad jurist. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse, längst dock t.o.m. december 2020. 

Vi söker dig som har svensk juristexamen eller motsvarande och som brinner för att arbeta med familjerätt. Notarietjänstgöring från Tingsrätt eller Förvaltningsrätt är meriterande. Som person är du affärsorienterad och uttrycker dig tydligt i såväl tal som skrift. 

Eftersom du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig trygg i rollen som rådgivare och har kundnöjdhet i fokus.

Den här tjänsten söker du senast den 2018-09-25. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:

Kristin Edström, Kontorschef Örebro, Tfn: 019-16 73 49
Siska Persson, Facklig kontaktperson för Jusek, Tfn: 040-17 40 71

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 september . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker jurist till Örebro, vikariat