Familjens jurist

Familjens Jurist söker erfaren Privaträttsjurist till vårt Utlandskontor

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

På Familjens Jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid.

Till Familjens Jurist söker vi en erfaren jurist inom Internationell Privaträtt med placering i Stockholm. Vi sitter i attraktiva lokaler på Torsgatan. Tjänsten är på heltid och tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. 

Hos oss kan du göra skillnad
Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet.

Det här är du
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom Internationell Privaträtt. Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav och det är meriterande om du kan ytterligare språk. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav.

Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa.

Hör av dig till oss
Den här tjänsten söker du via hemsidan senast den 2018-02-28. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:
Ulrika Ugge, Kontorschef: 08-709 84 43
Siska Persson Facklig Representant Jusek: 040-17 40 71

Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till
rekrytering@familjensjurist.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker erfaren Privaträttsjurist till vårt Utlandskontor