Familjens jurist

Familjens Jurist söker en jurist till Västerås

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Vill du ha ett utvecklande arbete hos Sveriges största och modernaste aktör inom familjejuridik?

Nu söker vi en jurist med placering i Västerås. Som jurist hos oss arbetar du med att skapa trygghet för våra klienter i livets alla faser. Det innebär omväxlande arbetsdagar då du får arbeta med en stor bredd av olika uppdrag. Vi vill sänka trösklarna för juridik och hjälpa många fler människor i deras juridiska problemställningar. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse, längst dock t.o.m. december 2019.

Vad önskar vi av dig? 
Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen och har ett intresse av familjerätt. Tingsmeritering eller processvana är meriterande.

Du är initiativrik och älskar att lösa kniviga juridiska problem. Du brinner helt enkelt för att hjälpa dina klienter. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna och som person är du noggrann och orädd. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Du kan både lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Vad erbjuder vi dig? 
Som jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete, där du ständigt får möta nya typer av uppdrag. Du blir en del av landets största aktör inom familjejuridik, och får arbeta i en spännande miljö med engagerade, professionella men samtidigt prestigelösa kollegor.

Hos oss får du inflytande och vara med och påverka verksamheten genom delaktighet i koncernens affärsplan och värderingar. I strävan efter ännu nöjdare medarbetare och klienter sätter vi stort värde på dina förslag och idéer om förbättringar. Vi erbjuder våra medarbetare förmåner samt kollektivavtal, vilket vi i princip är ensamma om i branschen.

Resor i tjänsten förekommer då vi tar emot klienter på samarbetskontor i kundområdet. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:
Helena Närling, Kontorschef, tfn: 010- 455 9103
Siska Persson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 040-17 40 71

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker en jurist till Västerås