Familjens jurist

Familjens Jurist söker biträdande jurist till Göteborg

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Nu söker vi en biträdande jurist till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den första mars eller enligt överenskommelse. Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Som jurist hos Familjens Jurist arbetar du med att skapa trygghet för våra kunder i livets alla faser. Vi vill sänka trösklarna för juridik och hjälpa fler människor i deras juridiska problemställningar. Vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare, i sorg, glädje och allt däremellan. Det innebär omväxlande arbetsdagar och en stor bredd av olika uppdrag.

Vad önskar vi av dig? 
Vi söker dig som har svensk juristexamen eller motsvarande och har ett brinnande intresse av familjerätt. Du är initiativrik, har hög ansvarskänsla och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna och som person är du noggrann, orädd och affärsorienterad. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Du kan både lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Vad erbjuder vi dig? 
Som jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete, där du ständigt får möta nya typer av uppdrag. Du blir en del av landets största aktör inom familjejuridik, och får arbeta i en spännande miljö med engagerade, professionella och samtidigt prestigelösa kollegor.

För att kunna utvecklas i din yrkesroll erbjuder vi ett gediget kompetensprogram med tydliga karriärsteg framåt och en egen mentor. I takt med att du utvecklas i din yrkesroll kan nya jobbmöjligheter erbjudas inom företaget.

Hos oss får du inflytande och möjlighet att påverka verksamheten genom delaktighet i koncernens affärsplan och värderingar. I strävan efter ännu nöjdare medarbetare och kunder sätter vi stort värde på dina förslag och idéer om förbättringar. Vi erbjuder våra medarbetare goda förmåner samt kollektivavtal, vilket vi i princip är ensamma om i branschen.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Vi kommer att läsa inkomna ansökningar löpande.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:
Hanna Nilsson, Kontorschef, tfn: 031-85 98 26
Siska Persson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 040-17 40 71

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist söker biträdande jurist till Göteborg