Familjens jurist

Familjens Jurist i Växjö med omnejd söker Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist växer och därför söker vi en ny Jurist till vårt område i Kronoberg/Värnamo/Ronneby med placeringsort Växjö. Vi söker dig som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde per 1 november eller enligt överenskommelse. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvsskiften samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal och liknande.

Kravprofil
Du brinner för familjejuridik och har förmågan att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ och arbetar hårt för att nå uppsatta mål. Du är förtroendeingivande och tycker om att möta och hjälpa människor i olika livssituationer. Det är också viktigt att du är utåtriktad med en positiv grundsyn och drivs av att skapa och utveckla goda affärs- och kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

  • Svensk Juristexamen eller motsvarande är ett krav.
  • Erfarenhet från domstolsförhandlingar är en meriterande.
  • Meriterande med tidigare arbete inom service och/eller försäljning.

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Järnmark, Personalspecialist 
hanna.jarnmark@familjensjurist.se  
08-709 83 07

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28 september. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist i Växjö med omnejd söker Jurist