Familjens jurist

Familjens Jurist i Karlskrona söker Processjurist

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist i Karlskrona växer och därför söker vi nu en jurist med god processvana till vårt kontor. Vi söker dig som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.


Kravprofil
Vi söker dig som har svensk juristexamen eller motsvarade och är skicklig inom både familje- och successionsrätt och allmän civilrätt. Du är en god processförare och van vid att hantera såväl dispositiva som indispositiva tvistemål, samt agera i rollen som bodelningsförrättare och boutredningsman. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt. Vi ser gärna att du har anknytning till Karlskrona med god lokalkännedom.

Du trivs med att arbeta självständigt och att driva dina egna ärenden. Samtidigt tycker du om att vara en del av ett team där vi-känslan är stor och tröskeln till att bolla juridiska frågor med kollegorna är liten. Du har hög ansvarskänsla, hög moral och etik och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna och som person är du självgående, noggrann, orädd och affärsorienterad. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Du kan både lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.


Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Altenby, Franchisetagare 
anders.altenby@familjensjurist.se
Tel: 0455-106 52

Hanna Järnmark, Personalspecialist 
hanna.jarnmark@familjensjurist.se
Tel: 08-709 83 07


Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast per 2019-06-21. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist i Karlskrona söker Processjurist