Familjens jurist

Familjens Jurist i Jönköping söker Juristassistent

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare. Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist i Jönköping behöver förstärka sitt team med en Juristassistent. Vi söker en duktig och effektiv administratör som är van vid att ge god service. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer och hantera människor i livets alla skeenden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Juristassistent kommer du att assistera och avlasta Juristerna med vanligt förekommande administrativt arbete. Tjänsten innefattar en hög grad av kundkontakt varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv inställning. Det är även viktigt att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann.

Kravprofil

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på Bank- eller Juristbyrå.

Tjänsten är tillsvidare på heltid/deltid. Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Järnmark, Personalspecialist
Tel: 08-709 83 07 
E-post: 
hanna.jarnmark@familjensjurist.se 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens Jurist i Jönköping söker Juristassistent