EY

Affärsjurist inom Real Estate till EY Law AB, Stockholm

Vill du arbeta med en världens främsta leverantör av komplexa och multidisciplinära juridiska tjänster samt få chansen till att utvecklas till att bli en bättre affärsjurist? 

EY:s affärsjuridiska konsultverksamhet EY Law finns idag i över 80 länder, inklusive samtliga nordiska länder. Vi är över 2 000 jurister som arbetar med affärsjuridik i en internationell miljö. Vi erbjuder en heltäckande juridisk rådgivning till både svenska och internationella aktörer.

EY Laws fastighetsgrupp tillhandahåller kvalificerad juridisk rådgivning inom köp och försäljning av fastigheter och fastighetsbolag, hyresrätt, entreprenadrätt och allmän fastighetsrätt. EY Laws fastighetsgrupp anlitas av såväl internationella fonder, fastighetsutvecklare, institutioner och privata respektive noterade fastighetsbolag.

Vad kan EY Law erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en unik, utvecklande och spännande internationell miljö. Vidare så kommer du få en meningsfull och viktig roll i ett växande globalt företag där din insats har en hög påverkan på EY:s framgång i Norden. Du kommer att tillhöra ett dynamiskt team som består av ambitiösa, erfarna och begåvade kollegor som sätter kvalitet, utveckling och hållbara lösningar i främsta rummet.

Du kommer att arbeta med några av världens största företag – våra klienter. 

Huvudsakliga ansvarsområden

EY Laws fastighetsgrupp söker en jurist med minst 4-7 års erfarenhet och med en vilja att utvecklas inom fastighetsrätt i ett internationellt perspektiv. Tjänsten innebär bl.a. att du förväntas:

 • Projektleda DD-projekt i fastighetstransaktioner
 • Upprätta och förhandla överlåtelseavtal i fastighetstransaktioner
 • Arbeta självständigt med löpande fastighetsrätt
 • Driva och projektleda bostadsutvecklingsprojekt 

Kvalifikationer för tjänsten

Jur. kand med dokumenterat goda resultat och minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller relevant myndighet.

Du

 • Talar, skriver och har en god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska
 • Har goda betyg från juristlinjen
 • Har relevant erfarenhet från större fastighetstransaktioner och fastighetsprojekt
 • Du har en god social kompetens och god samarbetsförmåga
 • Är strukturerad, stresstålig och trivs med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter samtidigt
 • Uppskattar ett högt tempo och levererar god kvalitét 

Meriterande

Vi ser det som meriterande med:

 • utlandserfarenhet och examen inom ytterligare ett område än juridik

Vi söker

Vi söker efter kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om våra klienters verksamhet och fortsätta utvecklas som affärsjurist. För att trivas hos oss har du en god social förmåga och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Intresserad?
Sök senast den 21/2 2019. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet/tingsrätt samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare.

I denna rekrytering har EY Law valt att samarbeta med Sharp Recruitment.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ron Cohen på +46 73 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

Välkommen med din ansökan!

Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

 

Ansvarig rekryterare

Ron Cohen

ron.cohen@sharprecruitment.se

0735185188

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från EY

Alla jobb hos EY

Liknande jobb Affärsjurist inom Real Estate till EY Law AB, Stockholm