Experis

VD till Lunet AB

Detta är chansen att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du med stor handlingsfrihet arbetar i nära samverkan med både kommun och näringslivet.

 

VD-rollen ger dig en unik chans att vara med och utveckla en av de mest betydelsefulla infrastrukturer vi har i vårt samhälle och på ett stimulerande sätt få vara en del av samhällsutvecklingen och digitaliseringen.

 

 

Placering: 

Norrbottens län, Västerbottens län, Luleå

 

Bransch: 

Management, Försäljning, marknad, reklam, IT, data

 

Antal tjänster: 

1

 

 

OM BOLAGET
Lunet AB bildades i början av 2007 och är ett bolag som ägs till lika delar av Luleå Energi AB och Lulebo AB. Lunet har 17 anställda och omsätter ca 65 mkr årligen. Kontoret är beläget i centrala Luleå med fina lokaler på Smedjegatan 11.


ROLL
Som VD kommer du att ansvara för den dagliga driften av bolaget samt dess strategiska utveckling. Med hjälp av en väl fungerande organisation blir din uppgift att fortsätta utvecklingen av vår verksamhet i Luleå mot hög kundnöjdhet, god personalnöjdhet och ett kunderbjudande i kombination med en leverans som överträffar kundernas förväntningar.

 

För att lyckas behöver du vara en engagerad, trygg och kommunikativ ledare som tror på ett modernt teamorienterat ledarskap.  

 

 

PROFIL
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och känner dig bekväm med ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du tidigt ser eventuella förändringar på marknaden och vidtar nödvändiga åtgärder.

 

Vi tror att du tidigare har arbetat med att utveckla affärer som kundansvarig eller chef och har ingått i en bolagsledning. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat inom bredbandsverksamhet eller liknade så är det extra meriterande. Som person är du nyfiken, drivande och har lätt för att skapa relationer. Du har ett strukturerat och lösningsfokuserat arbetssätt.

 

 

ÄR DU INTRESSERAD?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden men befattningen kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 

Ansökan sker via länken nedan eller via www.experis.se 

 

Jobid: 47277

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Styrelseordförande Jens Lundqvist, telefon 070-776 4501.

 

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 070-3774891.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag

2018-08-20

 

Jobb ID: 47277

 

Kontaktinformation

Inger Sundgren

Telefon +46920247061 el. +46703774891

Inger.Sundgren@se.experis.com

 

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:
info@se.experis.com eller på telefon 020- 725 725

 

Vi har öppet vardagar 08-17

 

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Luleå

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Experis

Alla jobb hos Experis

Liknande jobb VD till Lunet AB