ExpanderaMera

Vi söker en Projektledare till ett mindre men väletablerat akustikföretag

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Stockholm

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-11-17


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.


Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.


ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.


Läs mer på 
www.expanderamera.se.


Vi söker en Projektledare till ett mindre men väletablerat akustikföretag


Om oss

Företaget har mer än 30-års erfarenhet inom akustik, har ett väletablerat samarbete med de bästa leverantörerna samt ett flertal återkommande kunder. Vi strävar ständigt efter att leverera bästa kvalité avseende allt från materialval till utförande där högsta service är ett ledord.


Om rollen

Som projektledare är du vårt ansikte utåt. Du kommer att arbeta med kalkyler, ta fram offerter samt planera utförandet av olika projekt. Du kommer även att leda ett mindre team med mycket kompetenta medarbetare. Då vi är ett mindre företag kommer uppdragen att vara av varierande art och därför är det viktig att du är flexibel. För oss är det viktigt att du vill vara en del i att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder. Vi har som företag ett intresse av att utvecklas både avseende processer och egna resurser. Vi har t.ex. kompenserat en liten personalstyrka genom anlitande av UE. Rollen kan komma att utvecklas till ett delägarskap för rätt person.


Vem är du

Du ska brinna för service, trivas i föränderliga miljöer, vara van att möta olika kunder och ha sinne för affärer. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom projektledning, projektekonomi och har en gedigen erfarenhet av att skapa goda relationer. Har du arbetat som entreprenadingenjör i byggproduktion samt har erfarenhet av personalansvar är detta meriterande. Vi värdesätter ordningssinne och att du värdesätter fördelarna med att vara en del i ett mindre företag.


Vi erbjuder dig

En anställning inom ett väl etablerat företag med familjekänsla och korta beslutsvägar där du kommer att få ett stort utrymme att initiera och driva utveckling.

Hälsa och välmående är viktigt för företaget som erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Vi söker en Projektledare till ett mindre men väletablerat akustikföretag