ExpanderaMera

Platschef sökes till Stockholm

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Stockholm

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-07


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.


Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.


ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.


Läs mer på 
www.expanderamera.se.


ExpanderaMera söker just nu efter en platschef till vår kund i Stockholm.

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som platschef inom byggnation. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av ROT-arbeten.

Du bör ha goda kunskaper inom bla ritningsläsning, kalkyl, offerthantering, upphandling, projektekonomi, materialbeställningar, entreprenadjuridik och ÄTA-hantering.

Det krävs att ha utbildning som Bas-P/Bas-U samt Tillståndsansvarig Heta arbeten, B-körkort, behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift samt att ha en god kunskap i MS Office.

I ditt dagliga arbete som platschef ingår att leda och fördela personal och resurser samt säkerställa byggtider, kvalitet och ekonomi. Du kommer även ha en daglig kontakt med kunder och entreprenörer där du har en professionell inställning samt en god vana att jobba mot och uppnå uppsatta mål.

Är du den platschef vi söker som är på jakt efter nya utmaningar?

Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Skicka in din ansökan  redan idag via vår hemsida eller till alex@expanderamera.se

Märk din ansökan: Platschef till StockholmAnsök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Platschef sökes till Stockholm