ExpanderaMera

Byggledare Mark

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Stockholm

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-02-22

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

 

Byggledning av gårdsupprustning/finplanering. Leda byggmöten, ekonomihantering.

God kunskap kring färdigställande av all mark ovan schaktbotten/terrass. Exempelvis växtbäddar, asfalt och plattytor för gång- och cykelvägar, yttre VA, lekytor med fallskyddsmaterial, uppförande av parkutrustning som lekredskap, sittmöbler, cykelförråd, pergolor mm.

Uppdragsmål:

Projektet håller givna tidsramar och ekonomiska ramar. Vid entreprenadens slut ska det resultera i godkänd slutbesiktning utan allvarliga fel.

  • Kravspecifikation:

Minst två-årig utbildning med inriktning mot bygg- och anläggning, på gymnasienivå/KY/YH alternativt annan yrkesutbildning under förutsättning att denna har inriktning mot bygg- och anläggning och omfattar minst två år.

Erfarenhet från markanläggning om minst 3 år varav minst 1 år som byggledare mark.

Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Urval och intervjuer sker löpande – välkommen in med din ansökan som projektledare redan idag!

Observera att uppdraget är tidsbegränsat till sista september 2019.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Byggledare Mark