ExpanderaMera

Byggföretag söker platschef

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Malmö

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-07


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.


Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.


ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.


Läs mer på 
www.expanderamera.se.


Som Platschef kommer du att arbeta löpande med tidplan, ekonomi, kvalitet, avstämning & struktur. I rollen kommer du ha ansvar över att projekten genomförs i enlighet med gällande lagar och regelverk samt lönsamhetskrav och rutiner. En viktig del i ditt arbete kommer vara att aktivt förmedla och förankra företagets affärsidé, vision och mål till dina medarbetare och inom projektteamet.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar över ledning och planering av aktuella projekt i Syd. Du kommer ha budgetansvar och se till att verksamhetsplaner upprättas och följs upp samt att prognoser över de aktuella projekten upprättas. Som Platschef kommer du vara med på startmöten med beställaren och egen personal. Under projektets gång kommer du vara ansvarig för tidrapporter, materialbeställning, priskontroller, fakturaunderlag och ÄTA-arbeten. Du ska vara noga med uppföljningar och ansvara för slutbesiktningar.


Dina kvalifikationer

-          Teknisk examen
-          Utbildning i entreprenadjuridik
-          Arbetsmiljöutbildning o kvalitetsutbildning (Bf9k), miljöutbildning, utbildning inom olycks- och krishantering
-          Kännedom om lagar och branschregler
-          Dokumenterad erfarenhet av ekonomi och budgetprocesser
-          Goda ledarskapserfarenheter

Den person som passar för tjänsten som Platschef är lyhörd, tydlig, jordnära och engagerad.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökan gör du antingen via vår hemsida www.expanderamera.se eller mailar den direkt till svetlana@expanderamera.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Byggföretag söker platschef