ExpanderaMera

Arbetande platschef

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Stockholm

Platser

5

Sista ansökningsdatum

2019-11-17


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på 
www.expanderamera.se.


ExpanderaMera söker just nu efter en erfaren platschef inom betong och husverksamhet till vår kund i Stockholm.

Som platschef kommer du ansvara över planering och genomförande av produktionen innefattande tid, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du rapporterar direkt till projektchefen som har det totala ansvaret i projekten.


Dina erfarenheter

Flerårig erfarenhet som arbetsledare eller platschef med planering av byggproduktion. Byggteknisk utbildning på lägst högskolenivå eller motsvarande. Du är duktig och erfaren platschef inom ditt område, d.v.s. betong, anläggning och/eller hus.


Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Som person är Du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med en stark förmåga att styra mot uppsatta projektkrav. Du verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Körkort för personbil är ett krav.

Är du den platschef vi söker som är på jakt efter nya utmaningar?
Skicka in din ansökan  redan idag via vår hemsida eller till paula.mann@expanderamera.se

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Arbetande platschef