EnterCard

Assistent till EnterCard’s marknadsavdelning, deltid.

I den här rollen kommer du att ringa upp till kunder och ställa frågor gällande kompletteringar för ofullständiga ansökningar och via telefon inhämta de uppgifter som saknas. Kunderna du kontaktar har alltså sökt en produkt hos EnterCard men vissa uppgifter i ansökningsformuläret för att kunna slutföra ansökan saknas. I den här rollen är du ansvarig för att samla in dessa uppgifter och du kommer inte sköta själva ansökningsprocessen. Arbetstiderna är måndag till torsdag varje vecka klockan 14 till 18. Kanske studerar du på deltid men har möjlighet att jobba dessa tider eller har någon annan sysselsättning, det viktiga är att du kan arbeta tisdag till torsdag klockan 15–18 varje vecka.

Om EnterCard
EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Vi finns representerade i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder. 

Vår kultur
Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter.
 Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer. Läs mer på  https://www.entercard.se/
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara inhyrd via oss på Ivy Talents, men arbeta på plats hos vår uppdragsgivare EnterCard. 

Vi söker dig som kan vara styrande i telefonsamtal då du ringer ut för att erhålla svar på specifika frågor. Det här är inga säljande samtal så det är viktigt att din ton präglas av en professionalitet och stabilitet. Du är också noggrann och strukturerad då det är viktigt att uppgifterna blir korrekta. 

  Vi söker dig som:
– Gärna har telefonvana från en tidigare arbetslivserfarenhet
– Är arbetsam och trivs bra med ovan beskrivna arbetsuppgifter
– Vill arbeta cirka 9 timmar i veckan under 2018 och kan starta omgående

Arbetstider: tisdag – torsdag klockan 15–18 (cirka 9 timmar i veckan)
Omfattning: Deltid, 2018
Placering: EnterCard’s huvudkontor centrala Stockholm
Start: Omgående

Att arbeta som konsult:
Som konsult via oss på Ivy Talents omfattas du av kollektivavtal och den trygghet som det innebär. Vi är ett certifierat bemanningsföretag och är anslutna till Almega.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar EnterCard med Ivy Talents. Välkommen med frågor angående tjänsten till Julia på 070-759 76 66 eller via mejl julia.olsson@ivytalents.se . Du söker tjänsten via ANSÖK knappen i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Deltidsjobb, extrajobb, marknadsassistent, student

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från EnterCard

Alla jobb hos EnterCard

Liknande jobb Assistent till EnterCard’s marknadsavdelning, deltid.