Empleo

Vi söker en Målare/Lackerare till kund i Konga

Dina arbetsuppgifter
Till ett av våra kundföretag i Konga söker vi en erfaren och själgående lackerare/målare. Tjänsten innehåller främst manuell lackering/målning av både mindre och större objekt, oftast i kortare serier. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Då måleriet inte kräver heltid kommer även andra arbetetsmoment såsom montering, packning och lossning av lastbilar förekomma. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och söker ett långsiktigt jobb på ett lite mindre och genuint verkstadsföretag.


Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna mot verkstadsindustri. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet samt är kunnig i att ladda och byta färger. Du har arbetetat inom industrin och provat på lite av varje. Ditt genuina intresse och din personlighet kommer att vara viktig för vår kund. Din fysik är god och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har även ett öppet sinne, är flexibel samt initiativrik. Ordning och struktur kommer att bli viktigt i din roll, likaså att du har ett högt kvalitetstänk.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Bemanning & Rekrytering för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag.

Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort/Placering: Konga
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal
 

Branschkategori

Industri / Tillverkning

Bransch

Metallindustri / metallvaror


    
Om denna position

Arbetsgivare

Empleo Växjö AB

Storgatan 14

35231 VÄXJÖ

Arbetsplats

Konga

Titel

målare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1
Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Konga . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Empleo

Alla jobb hos Empleo

Liknande jobb Vi söker en Målare/Lackerare till kund i Konga