Ecolean

Ecolean söker Produktionskoordinator

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien.  Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att säkerställa tillgången på råmaterial i form av polymerer, mineraler och tillsatser till vår materialproduktion.

Som produktionskoordinator kommer du att arbeta i nära samarbete med produktionen genom att koordinera inkommande leveranser och utföra daglig balanskontroll av lagernivåerna. En viktig arbetsuppgift är avrop från leverantörerna där du också förser dem med prognoser.

Din profil

För att lyckas i rollen som produktionskoordinator hos oss så vill vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under några år och har stor erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Vidare är du kunnig i Microsoft Office där tonvikten ligger på Excel och Project. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat på engelska i både tal och skrift.

En fördel är om du arbetat nära denna typ av processflöden och har en utbildning inom inköp, logistik eller produktionsteknik. Det är meriterande om du är orienterad i flöden som Lean Production, 5S m.m. Det är också en fördel om du är insatt i BRC/IOP, Global matsäkerhetsstandard, baserad på ISO 9001 och HACCP.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och social. Du har ett öga för detaljer och tycker om att fatta beslut. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med högt ställda krav och förväntningar.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utveckla vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Kent Svensson, Manager Technical Purchase, tel. 010-459 45 45. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär nedan. Sista ansökningsdag är den 6 maj, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Ecolean

Alla jobb hos Ecolean

Liknande jobb Ecolean söker Produktionskoordinator