Domstolsverket

Bli vår nya kollega på IT-avdelningen!

Vill du skapa samhällsnytta och vara med i den digitala omställningen av Sveriges Domstolar?

 

Domstolsverket bedriver flera stora utvecklingsinsatser som med nyttjande av digitaliseringens möjligheter fokuserar på ökad kvalitet och effektivitet i domstolarnas verksamhet.

 

För att kunna fortsätta utveckla våra verksamheter söker vi medarbetare med varierande erfarenhet och kunskap. Vi söker alltså både dig som är nyutexaminerad och dig som har längre erfarenhet och specialistkompetens.

 

 

Om oss och befattningen

Hos oss på Domstolsverkets IT-avdelning är vi 100 medarbetare som jobbar med olika uppdrag för att tillgodose Sveriges Domstolars behov av IT. Just nu behöver vi fler medarbetare som vill vara med och utveckla kvalitativa lösningar och söker en databasadministratör/DBA.

 

Dina arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån befattning och beroende på dina tidigare erfarenheter, kunskapsnivå och intresse. 

 

Vi utvecklar och arbetar med moderna tekniker och agila arbetsmetoder för att kunna leverera högkvalitativa IT-lösningar till hörnpelarna i vårt demokratiska rättssamhälle. 

 

Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med oss kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT. Hos oss finns flera interna karriärvägar och ständig utveckling för dig som medarbetare såväl som vi arbetar med att ständigt utveckla verksamheten.

 

 

Vi erbjuder dig

  • Modern teknik
  • Effektiva arbetsmetoder
  • Teamarbete
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Intressanta och för samhället viktiga arbetsuppgifter
  • Förmånliga anställningsvillkor
  • Nya moderna lokaler med centralt läge

 

 

Du som söker

För att trivas hos oss ser vi att du som söker är ambitiös och har ett stort engagemang och intresse av att utvecklas inom ditt IT-område. Du har starkt kundfokus och vilja samt förmåga att leverera högkvalitativa IT-leveranser till Sveriges Domstolar. Detta genom gott samarbete med kollegor, kunder och andra intressenter.

 

Vårt arbete präglas av lyhördhet, engagemang och arbetsglädje, något som vi förutsätter att du vill vara en del av och kommer att bidra med. Som person behöver du vara analytisk, kreativ och driven.

 

Du har för befattningen relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

 

 

Övrigt

Vi kommer att tillämpa löpande urval så långt detta är möjligt under sommaren, rekryteringsarbetet kommer att pågå också under hösten. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Då arbetsförmedlingens sökfunktion är kopplad till yrkeskategori har vi valt att publicera två annonser ”Bli vår nya kollega på IT-avdelningen!” med samma diarienummer. Detta för att sökande till befattningen som databasadministratör lättare ska hitta. Det är en befattning som databasadministratör som ska tillsättas men det finns två möjliga sökvägar för den befattningen.

 

 

Domstolsverket

Domstolsverket har sitt huvudkontor i Jönköping och lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På myndigheten arbetar cirka 390 personer med att utveckla, administrera och stödja Sveriges Domstolar inom IT, HR, kompetensutveckling, ekonomi, juridik, kommunikation, säkerhet och fastighetsfrågor. Sveriges Domstolar utgörs av ett 80-tal olika domstolar där cirka 6 800 personer arbetar.

 

Hos oss på Domstolsverket har vi hög kompetens och vi arbetar engagerat, kvalitetsinriktat och målstyrt. Som medarbetare på Domstolsverket har du möjligheter att utvecklas och att själv bidra till utvecklingen inom Sveriges Domstolar. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam, modern och utvecklande miljö som ligger centralt i Jönköping.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 1
Lön: Individuell lönesättningAnsökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-27
Arbetsgivarens referensnummer: 1058-2018Kontakt

Fredrik Elwing, enhetschef Datacenter 
0701-916781

 

Anna Kronander, facklig företrädare Saco, 
0731-40 38 44

 

Magnus Danielsson, facklig företrädare ST 
036-15 53 63

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Domstolsverket

Alla jobb hos Domstolsverket

Liknande jobb Bli vår nya kollega på IT-avdelningen!